stethoscope and a drawing heart


Od kako nam je uvedeno vanredno stanje i od kako nam je virus Covid 19 promenio život, promenila se i naša svest prema životu. Primer je jedan moj klijent iz Austrije koji me je kontaktirao posle par godina i rekao: „Kakvu sam ja glupost napravio! Sve sam pitao, ali nisam pitao za svoje zdravstveno stanje kad smo razgovarali. “

I da vam kažem, nije jedini. Polovina ljudi koji mi se obrati ni jednog trenutka ne pita za zdravlje. Verovatno razmišljajući da ih neće izdati.

Ali kada nastane situacija poput ove, shvatimo da uopšte nije važno kakvu garderobu nosimo, šta to posedujemo, kakvu frizuru imamo već da li ćemo iz svega ovoga izaći živi i zdravi.

O tome brine i jedna od mojih najnovijih klijentkinja s kojom sam razgovarala u petak i  koja je upravo zaražena korona virusom. Zamolila sam je da njena natalna karta bude primer današnje astro analize, da iz njenog natala saznamo ko to ima potencijala da se zarazi ali i da otkrijemo zašto se njoj to desilo. Sreća je, da je ova dama imala samo blaže simptome, da ne leži nigde u bolnici, nego vreme provodi u svom stanu u Beogradu u potpunoj izolaciji.

Ovo je njena natalna karta.

Rođena je u znaku Device i podznaku u Vagi.

Na samom Ascendentu joj se nalazi planeta Pluton koja govori da može u životu biti oči u oči sa nekom opasnošću. Ova planeta se nalazi u sekstilu sa Neptunom (bolest, virus) u Strelcu u 3 polju što govori da i preko virusa može biti ugrožena.

Ona sama kaže da ne zna gde zarazila, da niko iz njenog okruženja nije zaražen ovim virusom. Neptun (virusi) u 3 polju u znaku Strelca ukazuje da se mogla lako zaraziti preko osobe iz inostranstva (Strelac) s kojom se rukovala (3. polje – Bliznaci- rukovanje) ili preko osobe iz inostranstva koja je joj je donela u kancelariju na poslu nekakvu fasciklu sa dokumentacijom (3. polje – dokumenta).

Zašto je najlogičnije da se zarazila u poslovnom okruženju?

Zato što joj  6. natalno polje (polje posla, kancelarija) počinje u znaku Riba (bolest, virus). Zbog toga je sasvim logično da je to mesto gde je došla u kontakt sa virusom.

Da li je životno ugrožena?

Ponovo ćemo se vratiti na Plutona na Ascendentu koji govori da bi mogla da bude na neki način životno ugrožena ali taj Pluton se nalazi egzaktno sa Severnim čvorom (srećna okolnost) i to je nešto što je štiti u rizičnim životnim situacijama.

Potom, pogledajmo Neptuna (planeta bolesti i virusa). Nalazi se u kvadratu (loš aspekt) sa Merkurom (disanje, pluća) pa je ova dama na početku imala simptome poput kašljanja (Merkur) ali, suvladar planete Neptun je egzaltirani Jupiter (sreća) u 9. polju (sreća) zbog čega je ovaj virus podnela jako dobro. Ovaj Jupiter je toliko jak da će je sačuvati u najnezgodnijim životnim situacijama. Evo jedne paralele o njegovoj snazi. Svi ste gledali film „2012“ u kojem glavni glumac preživljava 100 prepreka i na kraju ostaje živ!!! To samo ima u filmu, neko bi rekao. Ali treba znati da ja ono što je sačuvalo i njegov život je  Jupitera u Raku (egzaltirani, najjači Jupiter) koji, kao i ova dama, poseduje u svom natalatu.

Osim toga, ona sama ima Sunce (uspeh) u Devici (zdrava ishrana, način života) u 12 polju (polje bolesti) što joj je donelo pobedu nad bolešću uz pomoć kvalitetne ishrane a ovo Sunce ju je darivo i sa jakim imunim sistemom.

Neptun u našem horoskopu opisuje virus ali o tome govori i naše 6 i 12 polje. Ako je Neptun u dobrim aspektima, možda će virus proći pored nas ili ćemo se zaraziti ali imati potpuno blage simptome. Ipak, treba pogledati celu natalnu kartu, trenutne tranzite i solarni horoskop kako bi se dobila preciznija slika o svemu.

Po svoj prilici, još jedna teška sedmica je pred nama a onda bi situacija sa virusom postepen trebala da se smanjuje do juna meseca kad nas očekuje olakšanje.

Do sledećeg ponedeljka i novog astro teksta,

Veliki pozdrav od

Vašeg astrologa,

Ane Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *