Kada vas svakodnevnica optereti sa puno obaveza i kada imate crne misli kao ovih dana, najbolji način da se ne predate kolotečini jeste da se bar na tren prepustite čarobnom svetu iluzije u kojem sve izgleda tako magično.

Neko ko vam to sve može priuštiti je niko drugo do Dejvid Koperfild.

Bez obzira da li ste imali sreće da gledate njegov šou uživo ili da ga posmatrate okom kamere, ovaj gospodar iluzuje, vešto i besprekorno, kako samo jedna Devica može biti, priuštiće vam nezaboravne trenutke, ostaviti bez daha i navesti da razmišljate da li nemoguće može postati moguće.

Najčuvenije tačke su mu levitacija iznad Grand kanjona, nestanak Kipa Slobode u Njujorku, prolazak kroz Kineski zid ili Bermudski trougao.

Njegovi specijali koji su emitovani na televiziji su osvojili čak 21 Emi nagradu, ostvario je čak 11 Ginisovih rekorda, zvezdu na Holivudskom šetalištu slavnih a tokom karijere prodao je 33 miliona karata i zaradio preko 4 milijarde dolara.

Svako od vas bi voleo da zaviri u kartu ovog čoveka i da na taj način odgonetne neke tajne koje je Dejvid čuvao samo za sebe.

Rođen je u znaku i podznaku Device (prim.autora Kijanu Rivs) zbog čega svoje nastupe doveo do perfekcionizma baveći se najistnnijim detaljima što je karakteristika znaka Device. Bez toga, sigurno bi u njegovom poslu bilo propusta ali Dejvid Koperfild taj luksuz nije mogao sebi da dozvoli. On je analizirao sa svojim saradnicima svaki korak i ko zna koliko puta vežbao neku tačku da bi ona mogla da se izvede bez greše. A greške u ovom poslu bi mogle da budu kobne

Ali znak Device nije znak iluzije. I nije ovaj znak presudio da se on otisne u vode šou biznisa i iluzije. To što je Dejvid Koperfild posao nabolji mađioničar sveta je upliv energije znaka Riba a samim tim, upliv njegovog 12 polja koje je prirodno polje ovog znaka.

Iako na prvi pogled ne izgleda tako, treba istaći da se Merkur, vladar Dejvidovog Ascendenta ali i 12 polja (iluzija) nalazi u njegovom 1 polju i sama ova postavka mu je već dala magiju da se bavi ovim poslom. Ali šta je presudilo i donelo mu popularnost i slavu?

Sve to opisuje Sunce – planeta uspeha koja se nalazi u 12 polju – polje koje opsuje iluziju i mađioničare. Gde se Sunce nađe u horoskopu to ukazuje da smo u duhu tog polja najjači. Isto važi i za znak Lava (biti najbolji).  A ipak, Sunce mu je položeno dovoljno blizu Ascendenta što mu je donelo slavu i popularnost.

Ono što je interesantno je i položaj Jupitera – planeta prosperiteta i većih dobitaka u životu koji se takođe nalazi u 12 polju (iluzija) što govori da je Dejvid Koperfild bavići se ovim poslom zaradio i zavidnu sumu novca.

No, ne znam da li ste znali da ovo nije njegovo pravo ime i da ga je on izabrao po liku junaka iz knjige Čarsla Dikensa. A baš to ime mu je donelo slavu! Zašto se to desilo?

Zato što se njegovo 10 polje , polje uspeha i karijere nalazi u znaku Blizanaca a to predstavlja ime, knjigu i pisca. Sve ovo je u simbolici znaka Blizanaca. I ponovo, Merkur, vladar 10 polja, položen u 1. Polju (on sam, njegova ličost) ukazuje da je on tim potezom napravio dobru stvar i odličan marketing.

Takođe, treba istaći da se ovaj Mekur nalazi na 11 stepenu Vage i da je retrogradan (retrogradni Merkur nije uvek loš) a samim tim deluje na prethodni, 12 stepen – stepen Riba ( iluzija, mađioničar). A kada pogledamo 6. Polje Dejvida Koperfilda, dobijamo potvrdu da je njemu magija bila svakodnevica jer njegovo polje posla počinje u znaku Riba (iluzija) što ponovo ukazuje na isto – da je njegov posao posao iluzioniste.

A zbog “jakog” upliva Riba u njegovom horoskopu on je ipak znao kada da se povuče a kao jedna Devica žudeo je za peščanim plažama i pučini mora. Naime, kada se ne bavi ovim poslom i kada nema nastupe Dejvid Koperfild odlazi na jedno od 11 bahamskih ostrva koje su u njegovom vlasništvu i na kojem je napravio odmarališta za one sa dubljim džepom. Da mu i taj posao donosi profit potvrđuje Jupiter (veći dobici) u 12 polju (turizam, ostrva) tako da je Dejvid još jednom i to veoma uspešno upotrebio magiju.

Ukoliko vas zanima nešto iz njegovog života što nije pomenuto u tekstu iznad, slobodno pitajte. Astrologija ima odgovor na sve.

A vi, ukoliko ste zainteresovani za analizu vašeg horoskopa, javite se i zakažite termin. Možete me kontaktirati putem mob (Viber i WhatsApp) bez obzira u kojoj ste zemlji sveta trenutno na broj +381649031191, E-mail:astroregulus1@gmail.com ili Skype:ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *