Znak Vage u naredna dva dana donosi opuštenu atmosferu gde će nam prioriteti biti neke druge stvari, poput ljubavi, uživanja,odmaranja, muzike i  umetnosti.

Znak Vage želi da se dopadne drugima. Jako mu je stalo do tuđeg mišljenja i do toga da nikoga ne uvredi. Zbog toga se prema svima ponaša veoma obzirno. I vi ćete osetiti da su ljudi tolerantniji jedni prema drugima, a i one osobe koje su uglavnom mračne i ozbiljne, mogu biti pristupačne i ljubazne.

Dame će želeti da izgledaju lepo zbog čega ćemo njihov akcenat biti na izgledu i dopadljivosti kako bi skrenule pažnju na sebe. Zbog toga ova dva dana donosi pojačane odlaske kod kozmetičara, pojačanu kupovinu u parfimerijama, zakazivanje tretmana za negu kože i lica, kupovinu nakita i elegantne garderobe.

Kažu da je znak Vage simbol pravde, pa su ovim znakom u astrologiji predstavljeni i svi oni koji zastupaju ovu oblast, pa ukoliko vam je potrebna usluga advokata, pravo je vreme da porazgovarate sa njim i angažujete ga.

Slušajte muziku.

Ljubavni kontakti i udvaranja.

 

Tokom utorka (2.8)  u večernjim časovima ćete osetiti blagodeti ovog tranzita a primetićete da ćete krajem dana imati i mnogo bolje odnose sa drugim ljudima. Ovaj tranzit je povoljan za sve vrste partnerstava a donosi sklad, dogovor, romantično raspoloženje i nežnost među supružnicima.

Sreda (3.8) u jutarnjim časovima je povoljna da od poslodavca tražite nekakvu uslugu ili dopust. Harmonični odnosi. U popodnevnim časovima možete biti preosetljivi. Pazite da se ne prejedete. Tokom večeri se možete podsetiti nekog starog mesta, stare navike ili sresti osobu koju dugo niste videli.

U četvrtak ujutru (4.8) možete biti ljubomorni ili se probuditi sumnjičavi. Sredina dana je povoljna za putovanje i kupovinu.

 

KAKO OVAJ TRAZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Bićete posvećeni partneru i porodici.

BIK – Odličan dan za sve one koji se bave privatnim poslom.

BLIZANCI – Može vam se javiti draga osoba. Recite drugima šta osećate.

RAK – Očekuje vas dobitak preko članova porodice. Sreća i ispunjenost.

LAV – Pokušavate da zaštitie jednog člana porodice tako što mu nećete pričati baš sve.

DEVICA – Stiže vam dobitak.

VAGA – Uspešan poslovni period. Primećeni ste gde god da se pojavite.

ŠKORPIJA – Neki planovi vezani za putovanje u inostranstvo se mogu izjavoliti. Prijaće vam odmor.

STRELAC – Prijateljima je možda potrebna vaša pomoć ili pozajmica.

JARAC – Partner vas čini srećnim. Moguće je zajedničko putovanje u inostranstvo.

VODOLIJA – Iskoristićete svaku poslovnu priliku koja vam se nudi. Dobitak.

RIBE – Ova dva dana vam donose romantično raspoloženje i puno ljubavi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *