Evo nam tranzita koji donosi otvorene reakcije, iskrenost i čiste odnose u kojima nema ništa skriveno, pa čak ni ono što je loše. Ovaj znak teži da sazna istinu i u tome često i uspeva. Zbog toga što ima šarolika interesovanja, ljubav može pasti u drugi plan a može da donese i nezadovoljstvo ljubavnim odnosom. Upravo zbog toga neke ljubavi će biti preispitivane, površne veze mogu pucati a parovi tražiti malo vremena i prostora za sebe.
Ovo su dani koji donose iznenađenja, promene, nervozu i buntovništvo. Imaćete potrebu da uradite po svom i nećete pristati ni na kakve pritiske. A najviše se možete protiviti promenama koje su izvesne.
Nesanica i nerviranje je sasvim moguće a hronični bolesnici mogu imati visok pritisak. Pokušajte da izbegnete sve što je stresno i adrenalinske šokove.
Pod ovim tranzitom teško da će doći do mirovnog rešenja u Ukrajini ali pregovori mogu biti nastavljeni za koji dan, pod pritiskom.
Pozovite prijatelje.
Brzina.
Vesti.

Tokom ovog tranzita, u ponedeljak (28.2) Mesec pravi nepovoljne aspekte sa Uranom i Saturnom što daje trzavice i u najčvršćim odnosima. Tvrdoglavost. Prekid saradnje. Večernji časovi su povoljni za razgovore, pregovore i kraća putovanja. Konsultacije i savetovanje sa inteligentnom osobom.

U noći između ponedeljka i utorka Mesec u konjunkciji sa Saturnom donosi teške karmičke odnose ili situacije koje vam se vraćaju poput bumeranga. Loš san. Teška noć. Neraspoloženje ženskih osoba. A onda tokom utorka Mesec neće praviti nikakve veće aspekte što donosi nepromenljivu situaciju do daljnjeg.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Brzopletost vam nekad može stvoriti probleme.
BIK – Prijatelji vas hvale ali i najteže osuđuju.
BLIZANCI – Neprilike. U stanju ste da odbijete sve nove prilike.
RAK – Putovanje u inostranstvo. Kontakti sa strancima.
LAV – Partneru je potrebna vaša požnja i pomoć.
DEVICA – Nećete se uklopiti sa starijim kolegama. Poteškoće na poslu.
VAGA – Neka nova poznanstva su već na startu osuđena na neuspeh.
ŠKORPIJA – Neprilike u kući. Teško izlazite na kraj sa jednom osobom iz porodice.
STRELAC – Naučite da slušate druge. Proširite svoje znanje.
JARAC – Očekuju vas manji dobici. Problemi sa ishranom.
VODOLIJA – Ne sviđa vam se kako dani brzo lete jer ne može da stignete da realizujete ni pola svojih planova.
RIBE – Ne verujete nikome i to je dobro.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *