Pod uticajem tranzita Meseca kroz znak Vage, primetićete da ste dosta neodlučni i biće vam potrebno da prodiskutujete o važnim stvarima sa osobom od poverenja. To će vam pomoći da bolje sagledate celu situaciju i donesete krajnje odluke.

Na poslovnom planu, bićete spremni na saradnju sa drugim ljudima ili će vam se nuditi zajednički poslovni projekat.  Neki drugi će osetiti pad radne energije zbog čega će odlagati obaveze ili zabušavati na istom. A oni što stvarno mogu raditi su osobe koje su povezane sa umetnošću – muzičari, kreatori, fotografi, slikari, vajari i arhitekte.

Ovaj tranzit je povoljan za izmirenje pa se potrudite da izgladite odnose sa ljudima u svom okruženju. Kroz lepe reči i gestove se može puno toga postići. Ovo važi i za ljude koji se bave diplomatijom i politikom.

Na privatnom planu, ovo je tranzit koji donosi dešavanja na polju partnerstva na kojima je potrebno raditi i nadograđivati vaš odnos, dok oni slobodni, mogu očekivati nova poznanstva i kontakte.

Kontakti sa ljudima iz Austrije.

Poslovni put do Beograda.

 

Tokom srede (8.6) ne očekuju nas bitniji aspekti. Iskoristite popodne i veče za odmor i relaksaciju.

Četvrtak (9.6) oko podneva može doći do poslovnog zastoja zbog viših okolnosti. Susret sa muškarcem ili poslovnim saradnikom se može odložiti.  Veče je povoljno za susrete, odlazak na piće ili večeru, izlaske i uživanje u muzici. Idealno je veče za ljubavne susrete. Parovi će uživati u emotivnoj bliskosti. Romantično raspoloženje.

Petak (10.6) je tokom prepodneva pogodan za obavljanje poslova i pregovora. Iskoristite prepodne za razgovor sa pretpostavljenima. Tokom poslepodneva dolazi do kašnjenja i odlaganja. Susret sa osobom koju niste videli dugo vremena.  Uveče možete osetiti ljubomoru u emotivnom odnosu. Nepoverenje.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Dobitak preko partnera. Iznenađenje.

BIK – Ponuda za poslovnu saradnju ali vi bi da zadržite svoju samostalnost.

BLIZANCI – Nalazite se na iskušenju. Mogućnost tajne ljubavne veze.

RAK – Predložite prijateljima susret ili izlazak.

LAV – Iznenađenje unutar porodice. Mogući su iznenadni gosti.

DEVICA – Stiže vam dobitak. Podrška osobe iz inostranstva.

VAGA – Nemojte se zagrcnuti zbog fotografije. Ona treba da vam bude podsetnik da prava ljubav postoji i da ćete je prepoznati po tome što će od tog trenutka ceo svet biti jedno lepše mesto.Možete uraditi nešto sasvim neobično i druge ostaviti bez teksta.

ŠKORPIJA – Ako ste u braku a uz to se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi, pazite da vas partner ne uhvati na delu.

STRELAC – Poslušajte savet prijatelja kada je vaš posao u pitanju.

JARAC – Ako vi nećete u svet, pozovite svet kod vas.

VODOLIJA – Budite otvoreni za partnerove predloge. Ljubomora.

RIBE – Sve što vam se dešava ide vama u prilog jer možete imati koristi. Iskoristite priliku.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *