Mesec u Strelcu ukazuje da bi trebalo da razmišljate pozitivno, da imate više vere u svemu što radite ali i da se uzdate u sreću, koja može biti važan factor. Ako vam je tako lakše, nekakav ritual, amajlija ili draga osoba vam može pomoći da se osetite bolje i verujete u srećan ishod.
Sigurno ste čuli ili ste nekome rekli – “Donela si mi sreću ili doneo si mi sreću!”…Neko može da kaže – “Ja sam srećne ruke” a ima i osoba koje kada, na primer, dođu kod vas na posao, sve naprosto oživi od klijenata i mušterija a vi sa tom osobom ne stignete ni da se valjano pozdravite. Takve osobe vam svojom energijom ili dobrim horoskopom privlače posao i zaradu. Sve to se još više može aktivirati sa ovim tranzitom.
Mesec u Strelcu može doneti interesovanja za filozifiju, čitanje i pisanje aforizama, interesovanje za govor tela, psihologiju i life coaching.
Pod ovim tranzitom možete putovati u inostranstvo, imati kontakte sa strancima a povoljno je za učenje, pripremanje ispita i škole stranog jezika.
Kontakti sa Mađarima, Šveđanima ili Amerikancima.

Tokom subotnje (6.8) večeri Mesec u kvadratu sa Merkurom donosi pojačanu komunikaciju, nesuglasice, ljude koji mogu biti preopširni u izlaganjima, manje probleme sa prevozom. Izbegavajte kupovinu koja vam nije potrebna jer lako nešto možete pazariti po skupljoj ceni.
Nedelja (7.8) prepodne donosi srećne okolnosti, obradovanje i optimizam. Učinite nešto za svoje raspoloženje i tokom ovog dana radite samo ono što vas čini srećnim. Mogućnost putovanja u inostanstvo. Popodne donosi dobro raspoloženje, susrete na javnim mestima, posećenost kafićima i restoranima, skladne međuljudske odnose. Uspeh.
U ponedeljak (8.8) rano ujutru može doći do nekakvog zastoja ili odlaganja. Vodite računa da ne prespite ili zakasnite na važan skup, razgovor ili posao.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?
OVAN – Otvara vam se nova prilika za saradnju sa strancima.
BIK – Pravite trošak kojem se niste nadali.
BLIZANCI – Kontakti sa partnerom. Imate tajnu podršku.
RAK – Posao se širi. Tražite pomoć ili savet prijatelja.
LAV – Emotivna bliskost, udvaranje ili početak nove veze.
DEVICA – Dobitak kroz članove porodice. Uspešno rešavanje pitanje nasledstva.
VAGA – Kontakti sa bratom, sestrom i rođacima. Kraće putovanje.
ŠKORPIJA – Ova dva dana vam donosi moguće dobitke. Pojačan apetit.
STRELAC – Energični ste i pozitivni. Upravo zbog toga ste omiljeni u društvu.
JARAC – Bilo bi sjajno kada bi mogli da ugasite telefon i budete malo nedostupni.
VODOLIJA – Radite na proširenju posla jer će vam doneti dodatnu zaradu.
RIBE – Jačajte svoje prirodne potencijale i pokušajte da pronađete svoj mir.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *