Znak Strelca može da nam donese kontakte sa ljudima iz inostranstva. Ovaj tranzit ima za cilj da nam približi svet i proširi vidike po pitanju drugih kultura i nacija. Takođe, povoljan je i za sve vrste putovanja u inostranstvo ili planiranje istih. Sada je povoljan čas da napravite rezervaciju.

Pod uticajem ovog tranzita neki će sarađivati sa inostranstvom ili imati želju da prošire svoje poslovanje na neke druge zemlje.  Naravno, ovde se podrazumeva planiranje putovanja u inostranstvo u potrazi za boljim životom i preseljenje u drugu zemlju.

Ova dva dana bićete opušteniji pa možete precniti svoje sposobnosti. Čak i ako krenete u kupovinu možete potrošiti više novca nego što ste planirali ili kupiti što je skupo i što realno ne možete sebi priuštiti.

Idealno je vreme za sportske aktivnosti ili duge šetnje.

Iskušajte svoju sreću jer sada možete osetiti da vam sve polazi iz prve ruke. Pratiće vas i srećne prilike tako da ćete mnogo lakše obavljati i završavati i tekuće obaveze.

Pravo je vreme za učenje i proširivanje znanja i polaganje ispita.

Tokom srede uveče (23.11) Mesec u trigonu sa Jupiterom donosi srećne okolnosti i slogu. Imate podršku žena. Takođe, Mesec će praviti konjnkciju sa Suncem što donosi prijatne i harnomnične odnose sa partnerom. Ovo isto znači da je mlad Mesec što je povoljno za studiranje, učenje jezika ili planiranje putovanja.

Tokom četvrtka (24.11) Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom i Venerom donoseći prijatne kontakte, druženja, susrete sa dragim osobama i dosta pozitivne energije. Mogući su manji dobici. Kupovina.Povoljan ishod pregovora ili dogovora.

Ukoliko morate da ustanete rano ujutru u petak (25.11) lako možete zakasniti. Prekontrolišite da li ste uključili alarm. Tokom prepodneva može doći do promene planova. Prevelike želje a malo mogućnosti.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Hoćete puno toga a ne umete. Nemojte gubiti dostojanstvo i obraz.

BIK – Stižu vam dobici. Izmirite dugovanja.

BLIZANCI – Osetićete bliskost sa partnerom. Draga osoba vam je veliki zaštitnik.

RAK – Čeka vas puno posla a i nekoliko novih u najavi.

LAV – Kontakti sa suprotnim polom. Moguć je početak nove veze ili poznanstvo koje ide ka tome.

DEVICA – Možete očekivati goste.Dobitak u kući ili kroz porodicu.

VAGA – Mogućnost putovanja. Lepe vesti koje će vas obradovati.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak. Petak nije povoljan za investicije i veće kupovine.

STRELAC – Bićete raspoloženi i komunikativniji nego inače. Susreti sa dragim ljudima.

JARAC – Prijaće vam da se opustite i odlgledate film pred spavanje.

VODOLIJA – Prija vam sam sve što je novo i drugačije.

RIBE – Poslovni uspeh u saradnji sa inostranstvom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *