Zašto je važno da pratimo putanju Meseca? Zbog toga što on ukazuje na to šta nas to očekuje i na čemu je akcenat dešavanja. Tranzit kroz jedan znak traje relativno brzo, u proseku oko 2 dana, pa zbog toga treba da pogledate datum i da li je tekst važeći ili je tranzit već prošao kada ste vi naleteli na njega.

Mesec u Strelcu može da donese kontakte sa strancima, razgovore sa ljudima koji žive u inostranstvu ili susrete sa njima. Takođe, ako planirate putovanje u drugu zemlju, sada ćete rezervisati putovanje a ovo važi i za sve zemlje na Balkanu. Primetićete da su se ljudi malo opustili i da ne razmišljaju previše o posledicama pa tokom ova dva dana mogu trošiti više novca nego inače. Poneseni optimizmom, bićete opušteniji verujući  u bolje sutra.

Upravo zbog pozitivnog pogleda na svet možete se oprobati i u igrama na sreću ili se uzdati u svoju. Čitajte literaturu koja vas ohrabruje, potražite savet psihologa ili lifecoucha a prijaće vam društvo pozitivnih ljudi. I ne zaboravite – smeh i dobro raspoloženje je zarazno, kao i zevanje!

Tokom srede (21.12) Mesec od ranog prepodneva pravi pozitivan tranzit sa Jupiterom donoseći vam sreću i povoljne vesti. Obradovanje preko ženske osobe ili će vam ženska osoba izaći u susret. Rešavanje problema.

U noći između srede i četvrtka (22.12) možete imati loš san ili noćnu moru. Izbegavajte napete filmove ili horore kasno u noć jer nećete moći da zaspite. Muškarci mogu “zakazati” u krevetu.

U četvrtak, kasno uveče ženska osoba vas može nešto slagati i obećati da će to ispuniti kasnije. Takođe, damama može biti loše ili neraspoložene iz nekog razloga. Susret sa osobom koju niste dugo videli.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK ?

OVAN – Ova dva dana dobijate vetar u leđa za nove poslovne projekte.

BIK – Podrška u tajnosti. Ne verujte svima koji su slatkorečivi prema vama.

BLIZANCI – Partner ima novi plan. Poslušajte ga.

RAK – Posao se proširuje. Poštujte znanje osobe sa kojom radite.

LAV – Igrajte igre na sreću. Osoba iz daleka jedva čeka da vas vidi. Ljubavni susret.

DEVICA – Imate goste koji će vas obradovati i stati u zaštitu.

VAGA – Nije lepo kada imate potpunu slobodu, idete i radite šta hoćete i  još na to partnera pravite ljubomornim.

ŠKORPIJA – Stiže vam novac.

STRELAC – Vreme je za nove početke.

JARAC – Pazite da se ne uspavate i propustite dobre prilike. Naučite da ih prepoznate.

VODOLIJA – Kad je partneru draže da vreme provedete s prijateljima nego sa njim, šta vam to govori?

RIBE – Poslovni uspeh. Bićete ohrabreni od strane jedne uticajne osobe.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *