POVOLJNO

Ovaj tranzit je povoljan za putovanje u inostranstvo i kontakte sa strancima. Privlačiće vas druge kulture i nova saznanja. Svako putovanje proširuje vaša iskustva i inspiriše vas za nove životne poduhvate. Mislite pozitivno i okružite se ljudima koji vas nadahnjuju. Uzdajte se u svoju sreću. Ovaj tranzit vas može navesti na uzbuđenje koje donosi iščekivanje nekih lepih događaja i dešavanja. Povoljno je za igre na sreću i iznenadne dobitke. Rezervišete putovanje. Povoljno za učenje i pričanje stranog jezika. Za problem na poslu obratite se stručnim licima. Kontakti sa ljudima iz Amerike, Švedske ili Mađarske. Umetnička nadarenost. Slušajte muziku.

NEPOVOLJNO

Možete filozofirati o svemu, a da na kraju ne preduzmete ništa. Spustite malo glavu iz oblaka i pogledajte svet oko sebe kako ne bi napravili propust i precenili se. Ovaj tranzit donosi poskupljenja i veće troškove od planiranih.

LJUBAV

Može da donese jednu opuštenu atmosferu zbog čega će dvoje želeti da budu prisniji i bolje se upoznaju. Pravljenje zajedničkih planova može da donese stabilnost u ljubavnom odnosu. Jačanje ljubavi.

ASPEKTI

Tokom petka (28.7) u prepodnevnim časovima Mesec će biti u trigonu sa Suncem što daje harmonične odnose i uspešne projekte. Kasnije, tokom dana možete očekivati pad energije, probleme ili nekakav zastoj. Distanca u odnosima.  U večernjim časovima možete biti nervozni, ljuti i sve će vam ići na živce.

Subota (29.7) je povoljna u večernjim časovima kada možete osetiti jednu vrstu olakšanja. Romantično raspoloženje. Tajna ljubavna udvaranja ili susret. Dobitak u tajnosti.

PROČITAJ: DA LI STE SPREMNI ZA NOVI RETROGRADNI MERKUR?

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Ovaj tranzit će doprineti da proširite poslovni uticaj.

BIK – Stiže vam dobitak. Uspešan tranzit za prodaju.

BLIZANCI – Obradovanje preko partnera.

RAK – Proširenje posla ili se vi sami zatrpavate poslom.

LAV – Pred vama je vikend druženja, zabave i uživanja. Zakažite ljubavni susret.

DEVICA – Očekujte goste u domu kojima ćete se obradovati.

VAGA – Mogućnost kraćeg putovanja.

ŠKORPIJA – Očekujte veće dobitke ili sklapanje poslova koji to donose.

STRELAC – Nećete žaliti novca da se dobro provedete.

JARAC – Može se dogoditi da vas neko pogrešno razume i neispoštuje dogovor, što vas ljuti.

VODOLIJA – Vreme je za prijatelje.

RIBE – Bićete primećeni u poslu kojim se bavite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *