POVOLJNO

Ovaj aspekt donosi srećne okolnosti, mogućnost proširenja posla, ambiciozne poslovne planove, optimizam, luksuz, džet set, veoma uticaje osobe, kontakte sa strancima i moguću realizaciju putovanja u inostranstvo. Pravo je vreme za rezervaciju putovanja u inostranstvo i kupovinu karata.  Osetićete dobre  vibracije a ukoliko smatrate da nešto možete, onda nemojte sumnjati u to. Dobici kroz srećne okolnosti. Susreti ili konakti sa ljudima koji će vas obradovati. Prijaće vam odmor uz dobar film ili knjigu stranog pisca. Interesovanje za psihologiju i strane kulture. Uspeh u televizijskim poslovima, pred kamerom ili u video produkciji.

NEPOVOLJNO

Tranzit vas može navesti da trošite više, da priuštite sebi nešto skupo i luksuzno ali i da pomislite kako je sve poskupelo. Nemojte se kockati sa nečim što je sigurno, samo da bi osetili uzbuđenje.

LJUBAV

Ovaj tranzit će povećati želju za luskuzom, uživanjem i hedonizmom. Upravo sa nečim skupim možete obradovati voljenu osobu. Ljubavni susreti prilikom putovanja u inostranstvo. Jačanje emocija.

ASPEKTI

Tokom petka popodne (30.6) možete biti ljubomorni ili zavidni na nakoga iz okruženja.  Tokom noći između petka i subote (1.7) se možete osetiti neraspoloženo. Distanca ženske osobe. Loš san.

Subota prepodne (1.7) je potpuno nepredvidiva. Može se dešavati sve nešto neplanski ili ćete odluke donositi u poslednji čas. Ukoliko izlazite u grad, ovo može biti veče koje će doneti čudesne preokrete, udvaranja i zaljubljivanja. Društvo suprotnog pola.

Nedelja (2.7) je povoljna tokom prepodneva a tokom dana donosi akciju i konkretne predloge. Neke osobe mogu uživati u sportskim aktivnostima. Sredina dana donosi pospanosti i zaboravnost.

 

KAKO OVAJ ASPEKT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Jedna situacija definitivno ide vama u korist. Samo ćutite i posmatrajte.

BIK – Razmišljate dugoročno i pokazujete zašto ste maher za novac. Dobici.

BLIZANCI – Kontakti sa partnerom. Planiranje zajedničkog putovanja.

RAK – Noviteti na poslu će pomoći njegovom proširenju. To će vam odgovarati ako ste privatnik, no ako niste, imaćete samo više posla za isti novac.

LAV – Ljubavna dešavanja. Udvaranja. Izlasci.

DEVICA – Srećne okolnosti preko porodice i ukućana.

VAGA – Dobitak na kraćem putovanju. Obradovanje.

ŠKORPIJA – Ovaj tranzit vam donosi dobitke. Pazite na ishranu.

STRELAC – Novac vam omogućava da priuštite sebi ono o čemu odavno maštate.

JARAC – Tajni ljubavni flert i udvaranje.

VODOLIJA – Srećne okolnosti na poslu. Kontakti sa prijateljima.

RIBE – Sada je vreme da ostvarite megalomanske projekte.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *