Ako primetite da ljudi očekuju nešto od vas ili osećate neku vrstu dužnosti da nekome morate da izađete u susret da se ne bi naljutio, onda to treba da vam bude znak da se Mesec nalazi u znaku Škorpije. Ovaj tranzit vam može doneti i neke ljude koji žele da imaju neku vrstu koristi od vas, pa budite obazrivi kome to dopuštate da vam se približi i zbog čega.
Ovo je znak koji donosi duboku emotivnost, ljubomoru a ponekad i posesivnost. Morate da balansirate ako želite da održite dobre odnose. Ponekad će to ići teže nego što ste zamislili.

Ovaj znak opisuje seksipil i senzualnost koja će na, svesnom ili nesvesnom nivou, biti ljubavni zov za fizičko zbližavanje dvoje ljudi.

Škorpijama ništa ne može da promakne. Oni čitaju i između redova i zbog toga su odlični detektivi, a ukoliko vas neka osoba skenira pogledom, usled čega vam može biti neprijatno, znajte da ima izražen znak Škorpije u svom horoskopu.
Mogući su kontakti sa ljudima islamske vere ili sa ljudima koji dolaze iz islamskih zemalja.

Izbegnite iskušenja i rizične situacije da ne bi sebi i drugima ugrozili život! Ako vidite da vam nešto ne ide, to može da znači da je neko umešao prste.

Imaćete osećaj da vas neko posmatra. Čudna energija u kući. Lupkanje. Pucketanje. Strah.

Između subote i nedelje (12.2) budite oprezni u vožnji. Problemi u vožnji. Neočekivane situacije ili vesti koje vam neće prijati.
Nedelja (12.2) u popodnevnim časovima osetićete pojačanu nervozu i nelagodu. Neće biti sve po vašoj volji. Posvetite se prijateljima. Bićete neshvatljivi za druge. Interesovanja koja su čudna i drugačija. Širenje vidika. U noć između nedelje i ponedeljka možete imati nesanicu. Andrenalinski skok.
Ponedeljak (13.2) u prepodnevnim časovima donosi vam dobitak. Kompris. Povoljan deo dana. Tokom popodneva očekuje vas ljubomora i zavist. Muškarci će posebno biti neraspoloženi i povučeni u sebe. U večernjim časovima izbegnite zaduživanja. Naučite da kažete – ne.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Osetićete partnerovu ljubomoru. Briga oko vraćanja jednog duga ili plaćanja računa.
BIK – Ovo su dva dana koja ćete posvetiti partneru. Pogrešan poziv ili poruka može probuditi ljubomoru.
BLIZANAC – Nećete se osećati dobro. Mučnina i vrtoglavica. Naspavajte se.
RAK – U nedelju možete osetiti umor ili vam neće biti dobro. Pazite na rok namirnica koje konzumirate.
LAV – Gosti u domu. Draga osoba želi da vas napravi ljubomornim.
DEVICA – Najlepše bi bilo da priredite partneru jedan romantičan vikend negde gde vas niko ne poznaje, ali ako to niste u mogućnosti, sveće, kada i masaža takođe može biti dobra zamena.
VAGA – Stiže vam dobitak. Neko vam može tražiti uslugu.
ŠKORPIJA – Bićete u centru pažnje. Mnogi će vas se setiti tokom ova dva dana. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja.
STRELAC – Ništa neće biti onako kako ste zamislili. Odložite sve ono što vam je važno.
JARAC – Ovo je period kada beležite uspeh i kada se možete istaći kroz svoj posao. Kontakti sa uticajnim ljudima od kojih zavisi vaša karijera.
VODOLIJA – Kontakti sa strancima i moguće je putovanje u inostranstvo.
RIBE – Pred vama je fantastičan ljubavni period u kojem ćete osvežiti vašu ljubavnu vezu. Velika strastvenost i opčinjenost voljenom osobom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *