POVOLJNO

Ako postoji nešto što nam je strast onda ćemo zaboraviti na sve ostalo i potpuno se posvetiti tome, bez obzira da li je to posao, hobi ili nešto treće. Ovo je tranzit koji će vas prodrmati iznutra a neka negativna osećanja pretvoriti u pokretačku energiju. Svi mi imamo mane ali samo retki žele zaista da porade na njima. Ukoliko upoznate nekog novog znajte da će vam ta osoba pružiti i prst i celu ruku ali zauzvrat će očekivati isto.

NEPOVOLJNO

Možete osetiti ljubomoru ili sami biti ljubomorni a možda i zavidni. To su osećanja o kojoj nerado govorimo ali su prisutna u svakome od nas. Najpre smo povređeni kada dajemo sve a druga strana to ne ume da ceni ili još gore, ne vidi. Mogući su problem sa stolicom i crevima. Možete pretrpeti nekakvu štetu. Čudna dešavanja, neobjašnjive pojave i osećaj da nešto nije u redu. Neki mogu osetiti duhove.

LJUBAV

Ovaj aspekt može doneti ljubomoru drage osobe. S druge strane, možda će neko ko vam je drag želeti da vas isprovocira i napravi vas ljubomornim kako bi video vašu reakciju.

PROČITAJ I OVO: KAKO NA NAS UTIČE TRANZIT NEPTUNA NA 27. STEPENU RIBA

ASPEKTI

U noći između utorka i večeri Mesec u kvadratu sa Suncem donosi sukob i lošije odnose u ljubavnim odnosima. Sumnjičavost i ljubomora.
Tokom srede (26.7) u prepodnevnim časovima možete očekivati pomoć starije ženske osobe. Završite započeto. Sredina dana je povoljna za fizičke poslove, popravke i majstore. Kontakti sa muškarcima. U popodnevnim časovima budite oprezni prilikom grmljavine. Nervoza. Strahovi. Tokom večeri možete imati prevelika očekivanja.
Četvrtak (27.7) u sredini dana računajte na to da možda nećete stići da obavite sve što ste zamislili. Nešto morate otkazati. Kasno uveče vas očekuje društvo, dopisivanje ili razgovor koji morate ispoštovati.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Stari prijatelji vam zavide. Dug nikako da vam se vrati.
BIK – Partner zateže – te mu smeta ovo, te ono.
BLIZANCI – Na poslu ste često okruženi ljudima sa kojima se ni u ludilu ne bi družili u slobodno vreme i to se oseti.
RAK – Partner vam ne pokazuje dovoljno ljubavi pa vas to boli.
LAV – U izgledu je ljubavni susret.
DEVICA – Ne umete da prihvatite šalu na svoj račun.
VAGA – Manji dobitak ali i trošak koji vam sad baš nije trebao.
ŠKORPIJA – Nesuglasice sa prijateljima.
STRELAC – Bilo bi pametno da sarijete svoj uspeh od drugih ljudi.
JARAC – Vaša iskrenost i direktnost vas često dovede u nepriličan položaj.
VODOLIJA – Svest drugih ljudi o vama se polako menja. Imate mnogo veći uticaj na druge nego što to zamišljate.
RIBE – Vodite računa da li ste sve obaveze izmirili na vreme da ne bi napravili dodatne torškove.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *