Ovaj tranzit govori o domu. O našoj kućici. O mestu gde se osećamo najslobodnije i gde možemo da budemo sasvim prirodni i spontani sa našim ukućanima. Mnogim Rakovima je jako važno, na primer, da im je dom skockan, ušuškan i da odiše toplinom i milinom, ali tokom ovog tranzita će to biti važno i svim drugim znacima.

Vreme je za razmišljanje o tome šta bi moglo da se kupi kako bi se životni prostor oplemenio i kako bi ukućanima bilo bolje.  Povoljno je vreme za razgledanje stanova, povoljnih nekretnina, vreme je za prodaju istih ili za njihovo iznajmljivanje.

Ovaj tranzit govori i to koliko nam je porodica važna. Najjači odnos će biti između majke i dece ali nemojte se čuditi i ako vas drugi članovi porodice danas kontaktiraju.

Ono što je tokom ovog tranzita izraženo su naša osećanja koja mogu biti veoma intezivna. A možete lako zaplakati zbog onoga što najviše volite ali i osećaj priradnosti svom narodu vas može naterati na to.

Pojačano konzumiranje alkohola.

Kiša.

Tokom nedelje (18.9) u popodnevnim i večernjim časovima Mesec u kvadratu sa Merkrom u Jupiterom donosi predloge i susrete kada biste pre ostali kući i odmarali se. Moguća je i realizacija jednog putovanja samo zbog toga što ste to nekome obećali a ne zato što vam se negde ide.

Ponedeljak (19.9) u popodnevnim časovima donosi srećne okolnosti a povedite računa da tamo gde se se uputili može biti velika gužva. Veče donosi zanimljiva dešavanja i iznenađenja koja će vam prijati. Kontakti sa prijateljima. Promene na bolje.

U utorak ujutru (20.9) vodite računa da nešto važno ne zaboravite. Ženska osoba može biti tužna i zabrinuta. Sredinom dana vas očekuje uspeh u poduhvatima i vaši planovi će biti uspešno realizovati. Odlično slaganje supružnika.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN –  Možete pronaći neku novu metodu čišćenja kuće.

BIK – Obratite pažnju na ljude koji žive u vašem neposrednom okruženju. Pozovite susede na kafu.

BLIZANCI – Moguć je manji iznenadni dobitak. Kraće putovanje.

RAK – Ono što je najbitnije, nećete se osećati loše. Pred vama su dva kvalitetna dana.

LAV – Pazite da ne zaboravite nesto jako važno. Propusti. Pogrešne procene.

DEVICA – Očekujte kontakte sa prijateljima. Predložite susret.

VAGA – Ovo su za vas dani u kojima ćete se osećati uspešno i ponosno.

ŠKORPIJA – Pratiće vas srećne okolnosti. Neki mogu planirati putovanje u inostranstvo.

STRELAC – Može se ljubomora probuditi u vama.

JARAC – Imaćete jako kvalitetno vreme uz partnera i njegovu porodicu.

VODOLIJA – Očekuju vas obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ali neka, uživaćetu u tome.

RIBE – Ljubavni susret ili kontakt.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *