Mesec uvek utiče na dnevna dešavanja i prateći njegovu putanju kroz sazvežđa možemo odrediti šta je fokus određenih dana, samim tim se može predvideti i šta nas očekuje a s obzirom da Mesec pravi aspekte sa drugim planetama, onda su te predikcije još pouzdanije.

Znak Raka je znak doma i porodice. Pojačani kontakti sa najbližim osobama iz porodice (majkom, sestrom, tetkom), sređivanje kuće (čišćenje, usisavanje, prepikavanje) je ono što može obeležiti i vaš dan, još ako su vam se najavili i gosti, razlog više, da sve u vašem domu bude cakum – pakum.

Ukoliko tražite stan sada se možete pozabaviti tim pitanjem jer ćete imati više uspeha da pronađete nešto što vam odgovara. Planiranje kupovine nekretnine ili prodaje. Investicije u nekretnine.

Imaćete više razumevanja za druge ljude i bićete osetljiviji nego inače. U emotivnoj vezi možete biti veoma brižni prema partneru.

Kontakti sa ljudima iz Francuske.

Tokom ponedeljka (22.8) u popodnevnim časovima osetiće se pozitivno i biti raspoloženi. Moguće su gužve na pojedinim mestima u gradu.

U utorak (23.8) tokom prepodneva pratiće vas srećne okolnosti dok popodne donosi novitete, ideje i iznenađenja. Prijaće vam ddruštvo prijatelja. Noviteti za dom.

Tokom srede (24.8) rano ujutru pazite da ne prespite. Neki se od ranog jutra mogu osećati lošije. Sredina dana je povoljna za kraća putovanja, porodične kontakte i kupovinu, posebno stvari namenjenih za kuću. U popodnevnim časovima ćete biti energični i ništa vam neće biti teško. Idealno za bavljenje sportom. Ako se neko bude ljutio na vas onda je to sa razlogom.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Morate smanjiti troškove u kući. Pokušajte da budete ekonomičniji.

BIK – Pozovite rođake i najavite im se. „Ako neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu“.

BLIZANCI – Stiže vam zarada.

RAK – Očekuju vas kontakti sa članovima porodice. Gosti.

LAV – Ne bi bilo pametno da donosite važnije odluke naredna dva dana.

DEVICA – Prijatelji vas često motivišu.

VAGA – Bićete ponosni na sebe i svoja dostignuća. Poslovna dešavanja.

ŠKORPIJA – Igrajte igre na sreću.

STRELAC – Dobitak je moguć preko ženske osobe.

JARAC – Partner očekuje da ispunite svoj deo obećanja.

VODOLIJA – Očekuju vas poslovne obaveze a završićete ih ako se dobro organizujete.

RIBE – Krasiće vas umetnička inspiracija. Kontakti sa decom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *