Mesec u Raku nas okreće porodici i korenima. Mnogi će ostati u kući, posvetiti se raspremanju, uređenju i kupovini potrebnih namirnica ili dočekujući goste unutar doma.  S obzirom da se ovaj tranzit poklapa sa pravoslavnim Božićem, mnogi će praznik dočekati upravo unutar porodice, kako i dolikuje.

Pravo je vreme za pronalaženje stambenog prostora, razgledanje nekretnine i kupovine iste jer ćete sada u tome imati mnogo više sreće i uspeha.

Inače, ovaj tranzit budi naša osećanja i mnogi će postati jako osetljivi. Ženske osobe se mogu raznežiti i lako zaplakati.

Tokom četvrtka (5.1) Mesec u večernjim časovima pravi kvadrat sa Jupiterom što je znak koji može da donese velike gužve ali i veliku potrošnju. Preterivanje.

U petak (6.1) u popodnevim časovima možete donositi iznenadne odluke. Kontakti i susreti sa prijateljima. U večernjim časovima ćete biti sputani i prevelikih očekivanja. U noći između petka i subote (7.1) dogodiće se PUN MESEC U RAKU – pojačavajući našu emotivnost i ukazujući da će nam sledećih dana biti fokus na porodici a posebno majci ili ženi (za muškarce).Vodite računa o tuđim osećanjima i osetljivosti. Ispoštujete svakog.

Tokom subote (7.1) oko podneva mnogi će biti religiozni i prožeti duhovnošću. Neke osobe se mogu osetiti pospano i umorno. Odmor.  U večernjim časovima možete osetiti ljubomoru ili će vam biti krivo zbog ponašanja jedne osobe prema vama.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Provešćete dan posvećeni porodici i rodbini. Očekivali ste i neke drage mlađe osobe ali oni su sprečeni da vas ovog puta vide.

BIK – Mogućnost kraćeg putovanja. Prijaće vam šetnja.

BLIZANCI – Stiže vam poklon. Nemojte se prejedati.

RAK – Vi ne možete bez porodice a ni oni bez vas. Skladni odnosi.

LAV – Ponekad vas porodični odnosi guše ali istrpećete šta je do vas i posle toga leći da spavate.

DEVICA – Prijatelji vas zovu u goste.

VAGA – Pred vama je poslovni uspeh. Mnogima ste uzor.

ŠKORPIJA – Srećne okolnosti. Putovanje u inostranstvo.

STRELAC – Partner bi voleo da posetite njegove roditelje. Obradujte voljenu osobu poklonom.

JARAC – Ugodićete i ispoštovati svog partnera što je za pohvalu.

VODOLIJA – Očekuju vas poslovne obaveze. Čuvajte zdravlje.

RIBE – Može vam se javiti neko veoma, veoma drag.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *