POVOLJNE okolnosti ovog tranzita: Donosi želju za radom i takmičarski duh. Ova dva dana treba da iskoristite za posao jer ćete sada imati volju i energiju da sve sprovedete do kraja. Organizujte posao, pozovite ljude, pokažite inicijativu. Povoljno vreme je za fizičke i sportske aktivnosti. Bićete hrabri i odvažni. Ne treba ništa da čekate već da krenete prvi u akciju.

NEPOVOLJNE okolnosti ovog tranzita: Možete lako pasti u vatru i naljutiti se. Takođe, možete sresti osobe koje mogu biti neprijatne, svadljive i grube. Potrebna je opreznost pri rukovanju sa oštrim predmetima i vatrom. Moguće su povrede, glavobolja ili možete trpeti nekakvu bol.

ASPEKTI: Tokom nedelje (11.6) u večernjim časovima možete biti u romantičnom raspoloženju. Veče je povoljno za kontakte sa suprotnim polom i nova poznanstva, pa ako ste slobodni, gledajte da negde odete na piće i budete u društvu.

Ponedeljak (12.6) u sredini dana ćete biti temperamentni i efikasni. Ako se ženska osoba naljuti na vas onda je to sa razlogom. Pozovite majstore i rešićete problem. Muškarac vam može pomoći.

Utorak (13.6) u jutarnjim i prepodnevnim časovima je povoljno i donosi skladne odnose. Razumevanje na poslu i efikasnost. Tokom večeri vodite računa da ne povredite nečija osećanja. Izmirite dug.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Svadljivi ste i ne želite ništa da prećutite.

BIK – Ljubavne brige i moguća svađa.

BLIZANCI – Teško izlazite na kraj sa svojim ukućanima. Problemi ili kvarovi u kući.

RAK – Naučite da prećutite makar onda kada je to u vašem interesu.

LAV – Kola se mogu prelomiti na vašim plećima. Zavucite rukave i prionite na posao jer od svađe nema ništa.

DEVICA – Nestručnost dovodi do štete i propusta.

VAGA – Zanemarujete partnera i ako tako nastavite ostaćete bez njega.  Ne možete tek tako nekom slamati srce i da mislite da to nije ništa.

ŠKORPIJA – Borba za vlast i prevlast. Neprilike na poslu.

STRELAC – Šta god da uradite nekome od ukućana to neće odgovarati.

JARAC – Budite oprezni tokom vožnje. Muška osoba vam ne misli dobro i sa vama je samo zbog interesa.

VODOLIJA – Trošak preko partnera ili greškom drugih ljudi.

RIBE – Nećete se osećati najbolje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *