Znak Ovna uvek donosi tenzije, akciju, angažovanost i obaveze. Nećete moći da sedite i ne radite ništa. Čak i da niste ništa planirali, drugi ljudi će vas pokrenuti i uvlačiti u svoje obaveze. Ovan je znak akcije, dešavanja, rada i poslovnih planova. Fil Najt, osnivač firme Nike, kaže: “Pre velike trke valja obići stazu” pa nek ovo bude baš takav dan sa planovima za trku u sledećoj godini.

U celoj žurbi koja je uobičajena pred praznike, poput kupovine i spremanja u poslednji čas, ne zaboravite da će i drugi biti u sličnom raspoloženju zbog čega će biti dovoljna mala sitnica da planete ili iznervirate se. Zbog toga, pokušajte da se obuzdate i kontrolišete.

Pravo je vreme za pravljenje poslovnih planova i ugovaranje novih projekata. Iskreno, najbolja investicija bi vam bila proizvodnja ili gradnja.

Ova dva dana vam se lako nešto može pokvariti, možete nešto polupati, udariti se ili povrediti, pa povedite računa.

Vojne tenzije.

Moguća je glavobolja.

Tokom četvrtka (29.12) Mesec u konjunkciji sa Jupiterom donosi dinamičnost i optimizam. Puno toga možete tokom ovog dana završiti i obaviti. Prijatni kontakti sa osobom iz inostranstva. Dobici.

Petak (30.12) prepodne možete očekivati nerazumevanje, napetost i neusklađenost u odnosima sa drugim ljudima i možemo se nervirati što nemamo podršku a u stvari, problem je do pristupa. Tenzije.

U subotu (31.12) ujutru nas očekuju loši aspekti sa drugim planetama što govori da imamo obaveze koje bi radije izbegli ili odložili a to nije moguće. Poziv ili poruka koji vam neće prijati a morate da odgovorite. Dobitak ili poklon koji vam se ne sviđa.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ PODZNAK I ZNAK?

OVAN – Imaćete puno posla i od vas zavise mnoge stvari danas

BIK – Troškovi za troškovima.

BLIZANCI – Prijatelji mogu promeniti plan u poslednjem trenutku i iznervirati vas.

RAK –  Četvrtak je dan stvoren za posao i uspeh. Petak i subota donose kontakte sa prijateljima ali i promene planove u poslednji čas.

LAV – Ispuniće vam se želja. Izdominiraćete.

DEVICA – Stiže vam dobitak i podrška za posao.

VAGA – Ovo je vreme za ljubav i partnerstvo. Srećne prilike preko partnera.

ŠKORPIJA – Nećete znati kuda pre da krenete od obaveza.

STRELAC – Ljubavna dešavanja. Udvaranja. Moguć je i poklon.

JARAC – Obradovanje kroz članove porodice. Gosti.

VODOLIJA – Dobitak i trošak u kući.

RIBE – Bićete aktivniji nego inače, jer kako biste drugačije ostvarili svoju magiju?!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *