Znak Lava govori da ćete želeti da nešto uradite kako treba. Krasiće vas takmičarski duh i želja da u nečemu druge ostavite daleko iza sebe. Vi znate u čemu ste to najbolji pa to i istaknite. Ipak, vodite računa o tome da i suprotna strana ima svoj ponos i dostojanstvo koje ne bi trebalo nikome da oduzmete. Čast i dostojanstvo treba da vam budu najpreči.

U ljubavi želećete da dominirate, da osvajte i da se osećate poželjnim bez obzira kojeg ste pola. Prijaće vam udvaranja i komplimenti a najviše vam može imponovati društvo uticajne i jako popularne osobe koja vam može dići cenu.

Ono što je nepovoljno u ovom tranzitu je što vaš šef ili nadležna osoba može biti nervozna, ljuta i neraspoložena pa je pametnije da joj se sklonite s puta. I u emotivnim odnosima, posebno ako ste u braku, dame treba da budu pažljive prema svojim partnerima koji mogu biti naprasiti, sitničavi i spremni za prebacivanje i svađu.

Vreme se može prolepšati.

Prijaće vam svaki vid hobija, sporta, takmičenja a vreme možete posvetiti i deci.

 

Tokom srede (24.8) uveče Mesec u sekstilu sa Marsom donosi energičnost i želju za akcijom i poslom. Neće biti čudno ni da nešto raspremite po kući. Kontakti sa muškarcima.

Četvrtak (25.8) od ranog jutra donosi srećne okolnosti i podršku drugih ljudi. Kontakti sa inostranstvom. Širenje posla. Veče donosi ljubavne kontakte i moguća nova poznanstva dok će neki ljubavni odnosi biti na ispitu. U noći između četvrtka i petka možete spavati jako loše. Osećaj tenzije i brige vas prati.

Petak prepodne (26.8) je nepovoljan i bićete sprečeni da ovog dana obavite ono što ste zamislili. Ni veče nije povoljno jer donosi tenzije u odnosima i ljutnju.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Ljubavna dešavanja. Udvaranja ili pojačani susreti sa emotivnim partnerom. Dobitak.

BIK – Igrajte igre na sreću. Više se odmarajte.

BLIZANCI – Očekujte goste. Razmišljanje o pokretanju privatnog posla.

RAK – Mogućnost kraćeg poslovnog putovanja.

LAV – Očekuju vas dobici ali i nova poslovna ulaganja.

DEVICA – Idealno vreme je da iskoristite godišnji odmor.

VAGA – Ova dva dana će vam obeležiti prijatelji koji imaju konstuktivan predlog.

ŠKORPIJA – Težite poslovnom uspehu ali očekujte i jedno veliko razočaranje.

STRELAC – Saradnja sa inostranstvom se komplikuje.

JARAC – Stiže vam dobitak koji niste očekivali.

VODOLIJA – Bliskost sa partnerom koji se može naći u neprilici.

RIBE – Problemi na poslu. Nezadovoljni klijent ili mušterija.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *