Počinje tranzit koji će doneti veće prohteve i širenje sfere poslovanja. Ovo je period kada nas očekuje puno posla a naš poslodavac ili šef neprestano izbacuje nove projekte i obaveze koje je potrebno završiti. Samim tim, nameće se širenje obima posla ali i mogućnost veće zarade. Ako ste vi privatnik, vlasnik firme ili preduzeća, trebalo bi da napravite ozbiljniju kampanju za predstojeće praznike.

Savršen je dan za javne nastupe, izlaganja, kontakte, polaganje ispita, učenje stranog jezika i bilo kakve projekte edukacije. Znak Lava ukazuje i na naše slobodno vreme pa ukoliko želite da pohađete kakav kurs, to će vam sigurno pomoći i pozitivno uticati na vaš život ili poslovanje.

Ovo je znak koji donosi pojačane susrete na javnim mestima pa će mnogi otići do obližnjeg kafea ili restorana da produže priču i druženje.

Tokom naredna dva dana su mogući češći izlasci, nova poznanstva, smeh, šala i pozitivne vibracije koje se osećaju u vazduhu. Ljubavna udvaranja. Susreti.

Obiđite dete u školi ili proverite njegove ocene.

Prijaće vam bavljenje sportom.

Tokom srede (24.11)  u večernjim časovima očekujte pozive, prijatne susrete sa drugim ljudima, kupovina će biti uspešna a možete imati i veliki uticaj na decu dok radite sa njima školske zadatke. Moguće putovanje. Noć je povoljna za ljubavne susrete i kontakte.

Četvrtak (25.11) prepodne može doći do raznih zastoja i otežavajućih okolnosti. Odložite na vreme neke obaveze i ispoštujte druge jer niko nije dužan da vas čeka. Pad samopouzdanja. U popodnevnim časovima ženska osoba se može naljutiti a ukoliko je uvredite, očekujte negativnu reakciju. Ni veče nije ništa bolje jer su moguće razne neprilike, sukobi i svađe. Tokom ovog dana čuvajte srce i izbegavajte stres.

Petak (26.11) možete započeti sa negativnim raspoloženjem a pitanje je da li će vam dan doneti mogućnost da nešto promenite na bolje.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Tokom četvrtka se posvetite deci. Ljubavna udvaranja. Petak je dan za posao i obaveze.

BIK – Imate partnerovu ljubav i on ovih dana stvarno pokušava da vam u svemu ugodi. Cenite to. Izađite negde ili priuštite sebi par sati odmora u lepom ambijentu.

BLIZANCI – Prepustite partneru inicijativu. Posavetujte se sa njim o svemu.

RAK – Poradite na poslovnom marketingu. Saradnja sa mlađim osobama.

LAV – Osećate se fenomenalno i u centru ste pažnje. Dobici. Igrajte ige na sreću.

DEVICA – U tajnosti planirate kako da pospešite zaradu.

VAGA – Pojačani kontakti sa prijateljima. Vesti koje vas raduju.

ŠKORPIJA – Očekuje vas širenje posla a i dobici.

STRELAC – Za neke stvari se česti pokažete da ste tata – mata. Kontakti sa inostranstvom.

JARAC – Pravite veće troškove nego što su vam primanja. Zabrinuti ste za finansije.

VODOLIJA – Vašeg partnera očekuje uspeh u karijeri. Srećne okolnosti preko voljene osobe.

RIBE – Proširenje poslovanja i mogući veći uticaj na zemlje okruženja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *