Znak Jarca ukazuje na neku vrstu problema na kojemo možemo naići tokom naredna 2 dana. Ovaj tranzit uvek donosi izazove, a ako uzmemo u obzir da nas naredna dana očekuju jako loši aspekti, treba biti na oprezu. Naši planovi mogu biti odloženi i sputani.

Gledajte da to ne primite k srcu jer vam to može  više štetiti nego koristiti. Prihvatite to kao nešto što je normalno i budite strpljivi.

Trebalo bi da budete uporni kako bi nešto ostvarili, ali ovog puta, ništa ne radite na silu jer možete pokrenuti lavinu nepovoljnih okolnosti i zatrpati se još većim problemima. Primirite se i čekajte.

Lako možete biti odbijeni, draga osoba vas može ignorisati, možete doživeti nekakav lični neuspeh, imati kvar, nešto polomiti ili čuti vesti koje će vas uznemiriti. Nekakva teskoba se može pritijati u vašim grudima čekajući trenutak da vas zgromi. Depresivno raspoloženje. Troškovi. Smanjenje posla.

Ovaj tranzit donosi susrete sa ljudima iz prošlosti a prijaće vam društvo starijih osoba od kojih možete dobiti valjan savet ili čuti mudru priču koja će vam biti na korist.

Kad je ljubav u pitanju, morate imati strpljenja prema voljenoj osobi. Nemojte biti previše zahtevni jer se lako možete posvađati.

Pojačani kontakti sa ljudima iz Srbije, Bosne i Grčke.

 

Tokom srede (15.3), u sredini dana imaćete osećaj stabilnosti i sigurnosti. Idite na proverena mesta i držite se rutine jer tu neće biti greške. Jedna osoba vam može vratiti manji dug.

Četvrtak (16.3) je prepun izazova pa treba biti posebno oprezan. Negde u sredini dana možete očekivati neke nepredviđene situacije koje vas mogu uznemiriti. Promene kojima se opirete. Vesti iz daleka koje vam ne prijaju. Moguće je odlaganje putovanja u inostranstvo.

Petak (17.3) u prepodnevni časovima možete imati podršku ljudi iz okruženja ili se obratiti za pomoć šefu, ocu a dame svojim muževima. Rešenje problema ukoliko se držimo zajedno. Moguća je realizacija kraćeg putovanja. Tokom ranom poslepodneva očekujte nekakav trošak, kaznu ili osvetu starije ženske osobe.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Može vam pući film. Lako se možete posvađati sa svima. Oprez!

BIK – Ovo je za vas tranzit koji će vam doneti uspeh. Možete obnoviti stare poslovne kontakte.

BLIZANCI – Izmirite zaostala dugovanja. Ne pozajmljujte novac.

RAK – Partner je zahvalan što mu pomažete. Šta bi on bez vas?!

LAV – Očekuju vas poslovni izazovi i problemi. Mogući su i loši međuljudski odnosi i svađe. Oprez!

DEVICA – Dopadate se starijoj osobi koja vam se može udvarati.

VAGA – Brinete zbog ukućane ili pokušavate da rešite jednu porodičnu situaciju ali to ne može proći bez negodovanja, pa čak i svađe.

ŠKORPIJA – Šta god da se dešava na vašem poslu, gledajte da vas ne uvuku u svađu pa da na kraju vi budete krivi za sve. Problemi na putovanju.

STRELAC – Manji dobitak.

JARAC – Pokušajte da budete mirni i staloženi poput planinskog vrha koga šamaraju vetrovi sa svih strana.

VODOLIJA – Najbolje bi vam bilo da se osamite i posvetite sebi, kako se ne bi razočarali u druge ukoliko budete insistirali na njihovom društvu.

RIBE – Loše utičete na druge. Prenosite im strahove koji su vaši a ne njihovi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *