Šta god da radite, prvo gledajte da uslovi vašeg radnog mesta, poslovno okruženje, kancelarija ili radni prostor budu uredni, raspremljeni, da svaki papirić bude na svom mestu a ono što vam nije potrebno – u kanti za smeće. Najbolje ćete raditi kada je sve oko vas sređeno i klasirano.

I kada je kuća u pitanju, važi isto pravilo. Nećete moći da se odmarate u prvljavoj i razbacanoj sobi. Složite odelo, klasirajte šta gde stoji i vratite na svoje mesto.

Bićete disciplinovani i okrenuti poslu i radnim zadacima.

Ukoliko se planirali da nešto učinite za svoje zdravlje, sada je pravi momenat za akcije u tom smeru. Na to vas može podstaći i to što se nećete ova dva dana osećati najbolje. Vodićete računa o tome šta jedete, da li je ono što konzumirate zdravo a možete početi i da upotrebljavate neki proizvod ili namirnicu koja će znantno popraviti vaše zdravstveno stanje.

Pravi je trenutak za početak dijete.

Kontakti sa ljudima iz Hrvatske, Slovenijei Švajcarske.

Četvrtak ujutru (17.11) započinjemo u dobrom raspoloženju. Harmonični odnosi. Moguć je manji dobitak. Za neke stvari morate da se potrudite jer vam neće doći iz prvog pokušaja.

Petak (18.11) započinjete užurbano od ranog jutra ali ćete, začuđujuće, uspeti da završite puno toga. Kontakti sa prijateljima i iskrenim osobama. Mogućnost manjih promena. Tokom večernjih časova, možete se naći u neprilici, biti usplahireni ili ljuti. Lako može doći do svađe. Loše vesti. Tenzije u odnosima.

Subota (19.11) rano ujutro je povoljan dan u kojem ćete završiti veći deo svojih obaveza. Odlična saradnja sa drugim ljudima. Dogovor kuću gradi.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Proširenje posla na inostranstvo ili saradnja sa ljudima iz daleka.

BIK – Vodite duge razgovore sa jednom osobom koja vas jako privlači.

BLIZANCI – Srećne okolnosti u domu. Obradovanje preko partnera.

RAK – Mogućnost kraćeg putovanja. Dogovorite se sa decom da vam pomognu.

LAV – Dobitak preko ženske osobe iz porodice.

DEVICA – Imate grandiozne planove oko kupovine ili sređivanje nekretnine.

VAGA – Pazite da ne izgubite novac. Nenadani troškovi.

ŠKORPIJA – Obradovanje preko prijatelja.

STRELAC – Mnogi jedva čekaju da čuju vaše mišljenje. Progovorite.

JARAC – Mogućnost propusta na poslu.

VODOLIJA – Pogledajte na koji način možete uneti inovacije u svoj posao.

RIBE –Bićete ponosni na partnera i njegova dostignuća. Pravite saradnju sa ljudima sa posla.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *