Znak Device uvek teži savršenstvu a ako se to ne postigne onda ovaj znak postaje razočaran i isfrustriran počinjući da kritikuje druge. Sad vam neće faliti strpljenja da se posvetite poslovima u kojima je potrebno da budete mentalno prisutni i fokusirani. A ono što najpre treba da uradite je da pažnju posvetite sitnim detaljima.

Ovaj tranzit govori da je vreme da se prione na posao i završavanje privatni obaveza. Nekima će ovih dana biti fokus na kolegama, dok će privatnici razmišljati o svojim radnicima i obavezama a osobe na funkcijama o ljudima na nižim hijararhijskim lestvicama.

Više nego inače ćete brinuti o čistoći, svom zdravlju a idealno je vreme i da uvedete promene u svoj način ishrane, očistite kuću, operete veš, presložite neke stvari i napravite reda. Neki mogu potražiti savet lekara ili pronaći zdravu alternativu u vidu čajeva, melema, hrane i zdravih napitaka.

Varenje može biti oslabljeno.

Kontakti sa ljudima iz Hrvatske i Švajcarske.

Tokom petka (23.9) Mesec je u praznom hodu, što znači da ne pravi aspekte sa drugim planetama a to uglavnom ukazuje da se neće dešavati ništa značajnije. Završavajte na miru svoje obaveze. Smirenost.

U subotu (24.9) u večernjim časovima nas očekuje nekoliko aspekata. Morate voditi računa o tome da su moguće neočekivane situacije u poslednji čas a može vas zadesiti i manji kvar. Ljutnja. Neprilika. Kontaktik sa prijateljima.

Nedelja (25.9) prepodne je po svemu povoljna i donosi prijatna dešavanja. Od ranog jutra Mesec u konjunkciji sa Venerom ukazuje na susrete koje će nam prijati, uživanje i odmaranje. A tokom dana će Mesec biti u konjunkciji sa Merkurom donoseći nam odličnu komunikaciju, prijatne razgovore, moguće putovanje, kontakte sa rođacima i mlađim osobama.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Idelano je vreme da završite započete obaveze.

BIK – Obradovanje na poslu ili preko kolega.

BLIZNACI – U nedelju možete očekivati pozitivna ljubavna dešavanja.

RAK – Pazite da ne postanete rob svojih navika. Budite spontani.

LAV – Mogućnost dobitka. Poziv na ručak.

DEVICA – Osećećete se posebno. Iskoristite svoju fokusiranost.

VAGA – Prijalo bi vam malo mira i tišine. Slušajte muziku.

ŠKORPIJA – Kontakti sa prijateljima sa kojima ćete pričati o poslu. Susret je moguć i sa kolegama.

STRELAC – Proširenje poslovne saradnje sa inostranstvom.

JARAC – Ovo je period strasti i privlačenja. Moguć je i manji dobitak ili poklon.

VODOLIJA – Pokušavate da ne budete nametljivi. Partner vas je poželeo.

RIBE – Odlično vreme da vikend provedete sa partnerom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *