POVOLJNO

Tranzit Meseca kroz znak Device je uvek povoljan da obratite pažnju na svaku sitnicu. Ovaj tranzit donosi analizu i racionalno razmišljanje koje nemamo baš uvek. Postavite prava pitanja i odgovoriće vam se. Praktičan i analitičan duh možete primeniti na bilo koje životne oblasti. U svakodnevnici, ovaj tranzit nas uči da spustimo glavu i posvetimo se svom poslu bez očekivanja da će neko primetiti to što radimo. A ako želite da pronađete svoj mir, budite svrsishodni i pomozite bliskoj osobi u obavljanju svakodnevnog posla. Zašto komplikovano, kada može jednostavno?!

NEPOVOLJNO

Ljudi mogu biti sebični i štedljivi. Nije povoljno za veće dobtike. Hvalisanje može biti nagrađeno kritikom ili podsmehom. Pustite druge da procene kakvi ste. Ovaj tranzit donosi manje zdavstvene tegobe pa se preporučuje odlazak kod lekara ukoliko imate određene zdravstvene tegobe. Poseta veterinaru ako vaš ljubimac ima problem.

LJUBAV

Bićete napeti i nećete znati kako da se opustite i prepustite uživanju. Odmeravaćete partnera – njegove reči i postupke i tražiti mane.

ASPEKTI

Noć između četvrtka i petka (21.7) može vam biti teška – možete se osećati nezadovoljno, nešto vas boleti ili loše spavati.

Petak (21.7) od ranog jutra možete iskoristiti da obavite što više posla. Posebno produktivni mogu biti majstori koji će koristiti svežije jutro da bi uradili i završili sve što treba.  U večernjim časovima moguće je obradovanje preko ženske osobe iz inostranstva. Srećne okolnosti.

Subota (22.7) negde u sredini dana donosi promene i brzinu pri obavljanju posla i obaveza. Kontakti sa kolegama. Poslovna inspiracija. Veče je povoljno za izlaske i društvena okupljanja.

NOVI TEKST - NEPTUN NA STEPENU EGZALTACIJE VENERE - ŠTA DONOSI?

KAKO OVAJ ASPEKT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Bićete jako vredni u petak tokom celog dana.

BIK – Petak će vam proći u razmišljanju o ljubavi. Subota je radna. Obratite pažnju na zdravlje.

BLIZANCI – Pozovite kolege nakon posla na piće.

RAK – Mogući su gosti u domu. Odlični odnosi sa ocem.

LAV – Očekujte manji dobitak. Savet koji čujete će vam znatno pomoći.

DEVICA – Bićete veseli i velikodušni.

VAGA – Nesigurni ste u sebe. Mogući su zdravstveni i psihički problemi.

ŠKORPIJA – Budite popustljivi prema prijateljima.

STRELAC – Nema ništa lepše kada vas drugi hvale i cene vaš posao.

JARAC – Iskreno, previše filozofirate. Ako ste nervozni, uzmite nešto pa radite ili očistite.

VODOLIJA – Pojačana ljubomora. Veoma ste napeti.

RIBE – Vreme je da se posvetite partneru koji ima bezbroj planova za ovaj vikend.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *