Evo savršenog tranzita koji treba iskoristiti za posao. Imaćete dovoljno strpljenja da se posvetite sitnicama i malim stvarima koje vam inače odnose puno energije. Ukratko, sada možete svoj posao dovesti do savršenstva i ispraviti sve one male stvari koje su vas nervirale. Znak Device ume da se posveti , veoma je pedantan i uredan. Upravo zbog toga i postiže rezultate a često je veoma cenjen u svom okruženju.

Osim posla, sada je pravo vreme da se okrenete zdravlju i poradite na tome da uvedete neke nove zdrave navike a želećete i da svoju ishrau poboljšate sa unosom zdravih namirnica. Pravo je vreme za pokretanje dijete. Okrenite novi list već ovog trenutka.

Ovo su dani i kada ćete dosta pažnje posvetiti kolegama sa posla ali i dešavanjima na radnom mestu.

Imaćete volje i da se pozabavite čistoćom na radnom mestu ali i kući, pa ćete biti vredniji nego obično dovodeći sve u savršeni sklad. Realno, ne možete očekivati poslovni uspeh ako je svuda oko vas haos. A samo pomislite kakvu sliku ostavljate ako radite sa ljudima i oni svakodnevno dolaze kod vas a vide da je svuda musavo, štrokavo i prljavo. Sve to govori i o vama. Sve u životu predstavlja marketing.

Briga o zdravlju.

Kontakti sa ljudima iz Švajcarske i Hrvatske.

 

Tokom petka (21.10) moći ćete da se na miru posvetite svom poslu jer vas niko i ništa neće prekidati u tome. Imaćete i potrebnu koncentraciju. Šef će biti jako zadovoljan. Sada kupite poene i ne čekajte da vam neko nešto kaže šta treba da uradite.

U noći između petka i subote (22.10) možete imati loš san i buditi se. Ako budete sanjali nešto, pokuašjte da zapamtite san i sutradan ga rastumačite.  U popodnevnim časovima u subotu, jedna ženska osoba vam može otkazati susret u poslednji čas. Briga. Vodite računa da vi nekome nešto ne obećate a to zaboravite jer to neće proći nekažnjeno i bez ljutnje. Neprilike tokom večeri. Neprijatne situacije. Nije naročito povoljno veče za izlazak.

 

ŠTA MOŽETE VI DA OČEKUJTE? Savet je da čitate i prognoze za podznak

OVAN – Računajte na pomoć kolega. Proširenje saradnje.

BIK – Osoba sa posla gaji simaptije prema vama.

BLIZANCI – Ne bi trebalo da mešate ljubav i posao.

RAK – Imate podršku ukućana pa to iskoristite da se odmorite i napunite baterije.

LAV – Dobitak očekujte na kraćem putovanju.

DEVICA – Radite dva posla u isto vreme i očekujete duple dobitke.

VAGA – Ovih dana možete biti nespretni i zamišljeni. Stvari će vam ispadati iz ruku.

ŠKORPIJA – Lako možete „ispaliti“ prijatelje.

STRELAC – Uspeh kroz saradnju sa ljudima iz inostranstva.

JARAC – Gledajte da se ne zadužujete preko svojih granica.

VODOLIJA – Nešto vam smeta u odnosu sa partnerom.

RIBE – Partner je okrenut sebi i svojim razmišljanjima što može da bude malo sebično, ali će brzo proći.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *