POVOLJNO

Ovaj tranzit je povoljan da napokon obavite sve one male obaveze koje su vas danima pritiskale – da negde nešto odnesete, prevezete, ponesete, prepravite, popravite, kupite, pozovete itd. Primetićete da su svi živnuli i da se napokon nešto dešava. Što više obaveza završite u naredna dva dana, bićete kasnije mirniji. Ovaj tranzit nam donosi vetar u leđa i kada su poslovne aktivnosti u pitanju, saradnja sa drugim ljudima, proširenje ili početke novih poslova. Ako zapošljavate nove ljude ovih dana oni se mogu pokazati kao sjajni radnici.  Mogućnost realizacije posla. Apliciranje za poslovnu vizu može biti uspešno.

NEPOVOLJNO

Srećom, ovog puta je više povoljnih činioca nego nepovoljnih. Ne bi bilo loše da obratite pažnju da ne trošite vreme previše na preopširne razgovore. Skratite priču. Budite direktni i konkretni.

LJUBAV

Ovaj tranzit neće previše uticati na ljubav osim što će doneti potrebu da se bolje razumemo sa dragom osobom ili da joj sve potanko objašnjavamo. Moguće je zajedničko putovanje.

ASPEKTI

Tokom srede (9.8) uveče nećete se osećati raspoloženo a posebno će ženski pol biti distanciran, hladan i bez neke prevelike želje za većom intimom sa partnerom. Gubitak podrške. Odbijanje.

U četvrtak (10.8) popodne morate obaviti kraće putovanje, poziv ili razgovor. Veče je povoljno za javne susrete i partnerske odnose. Sklad. Harmonija.

Pazite, možete lošije spavati u noći između četvrtka i petka (11.8) ili imati problem zbog poziva ili poruke u nepovoljno vreme.

U petak (11.8) možete očekivati dobitak u jutarnjim časovima. Radite samo ono do čega vam je iskreno stalo. U večernjim časovima vozite pažljivo. Ženskim osobama može biti loše.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekuje vas kraće poslovno putovanje. Odlična saradnja sa mlađim kolegama.

BIK – Ostvarujte nekoliko manjih dobitaka.

BLIZANCI – Ovo je za vas vreme poslovnog uspeha.

RAK – Iskoristite svaki slobodan trenutak kada ostanete sami da nešto novo naučite ili pročitate.

LAV – Iznenađenje preko prijatelja ili jedno poznanstvo se može produbiti.

DEVICA – Odlično vreme za poslovanje sa strancima.

VAGA – Kontakti sa religioznim ljudima vam mogu otvoriti nove vidike.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak koji niste planirali.

STRELAC – Obradovanje i srećan splet okolnosti očekuje vašeg partnera. Slučajni susret negde na ulici.

JARAC – U svakom trenutku znate na koga možete računati. Završavate sve obaveze.

VODOLIJA – Planirate novo putovanje ili odmor.

RIBE – Uspešno vreme za realizaciju jednog privatnog posla.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *