Izuzetno je važno što pratimo tranzit Meseca jer on nepogrešivo ukazuje šta nas očekuje dok prolazi kroz određni znak i bez obzira na to šta ste vi u horoskopu ili gde je vaš natalni Mesec, ovaj tranzit deluje jednako na sve ljude. U nastavku teksta imate i smernice u kojem delu dana nas šta očekuje ali moram da naglasim da se ove smernice i vremenski okviri dešavanja važe isključivo za Evropsku dok bi ljudi sa drugih kontinenata trebalo da dodaju ili oduzimaju određeno vreme i usklađuju predikcije.

Dok Mesec prolazi kroz znak Blizanaca možete biti znatiželjni postavljajući po sto pitanja a to naravno, produbljuje i same razgovore. Idealno je vreme za realizaciju putovanja, posetu rođacima, susrete sa komšijama,odlazak u šoping, kupovinu preko interneta itd.

Tranzit Meseca kroz Blizance je idealno za učenje i sticanje novih znanja i veština. A ukoliko ste roditelj, obavezno se posvetite deci ili organizujte porodično veče u kojem ćete igrati neku društvenu igru zajedno. Nikad nije kasno za stvaranje dragih uspomena.

 

Tokom srede (9.11) u popodnevnim časovima nas očekuje dobro raspoloženje i lepe vesti preko osobe iz daleka.  Ovo je idealan dan za razgovore, kontakte sa ljudima, kraća i duža putovanja. Sređivanje dokumentacije.

Četvrtak (10.11) je miran dan bez previše dešavanja ili ćemo mi sami biti imuni na dešavanja oko nas, osim ako nam u natalnoj karti nisu pokrenuti neki veći aspekti. Čitanje. Učenje. Šetnja. Priče bez zaključka.

U noći između četvrtka i petka (11.11) možete lošije spavati. Zahlađanje.

Petak (11.11) donosi tenzije u odnosima, neprilike i svadljivost ali u isto vreme je odličan da se posvetite težim poslovima, da pozovete majstore  ili nešto raspremite. Idealno za bavljenje sportskim aktivnostima.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Bićete u centru pažnje zbog svoje energičnosti i volje.

BIK – Neće vam prijati spavanje u previše toploj prostoriji.

BLIZANCI – Imate dinamične prijatelje koji vas pokreću i motivišu.

RAK – Manje neprilike na poslu. Mnogi nešto obećavaju a niko ništa ne završava.

LAV – Vreme je za širenje posla.

DEVICA – Možete imati neprilike zbog novca ili izdatke koje niste računali.

VAGA – Mesec u vašem polju odnosa ukazuje da u zadnje vreme ne trpite nikoga.

ŠKORPIJA – Ponekad malo preterujete u očekivanjima prema kolegama. Budite primer pa onda postavljajte uslove.

STRELAC – Sve nešto planirate da se vidite sa jednom, dragom osobom ali nikako da se taj susret realizuje. Možda je to znak odozgo.

JARAC – Očekuju vas gosti u domu.

VODOLIJA – Rešili ste da budete direktniji u komunikaciji sa drugim ljudima.

RIBE – Moguć je manji dobitak.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *