Tokom naredna dva i po dana očekuju vas manje neprilike. Naime, sam znak Blizanaca ukazuje na komunikaciju, tehničke uređaje, automobile, prevoz i saobraćaj a zbog retrogradnog Merkura to sve može biti usporeno i obavljaće se uz određene zastoje i probleme. Ovaj tranzit može da vam donese zastoje u saobraćaju, čekanje u kolonama, kvarove na automobile, duže čekanje na prevoz, na taksi, kašnjenje pošte, izostanak paketa, predomišljanje vezane za poručivanje robe, smanjenu kupovinu ili kupovinu robe sa felerom. Primetićete da je i kupovna moć dosta oslabljena i da ljudi ne žele da kupuju nešto što im nije potrebno.

Ovaj tranzit donosi i lošije odnose sa decom, njihovo kontriranje roditeljima, popuštanje u školi, lošije ocene i neznanje. Ako je potrebno, kaznite svoje dete za grešku ili propust.

Savet: Ovaj tranzit može iskoristiti na povoljan način tako što ćete se posvetiti započetim poslovima i uspešno ih privesti kraju.

Može doći do prekida komunikacija među ljudima ili blokiranje nekih brojeva telefona.

 

U noći između nedelje i ponedeljka (30.5) ako ostanete budni, možete biti vredni i produktivni. Ovaj tranzit je povoljan za one koji rade treću smenu.

Oko podneva (30.5) očekuje nas Mlad Mesec na 9 stepenu Blizanaca donoseći neke nove poslovne ideje i težnje koje će se teško ispuniti.  Kontakti sa suprotnim polom. Vodićete konstruktivan razgovor sa supružnikom ako ste u braku.

U utorak (31.5) u večernjim časovima možete osetiti nepoverenje ženske osobe koja vas upravo može odbiti zbog toga ili biti distancirana iz tog razloga. Dame bi trebale da izbegnu nepotrebnu kupovinu jer mogu pogrešiti.

U noći između utorka i srede, pa sve do srede prepodne, budite oprezni u saobraćaju. Moguće su saobraćajne nezgode.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Vodite računa da ispoštujete sve dogovore inače ćete biti na gubitku.

BIK – Stiže vam dobitak koji će biti mnogo manji nego što se nadate.

BLIZANCI – Neke stvari je najbolje da nekad prećutite.

RAK – Teško će vam pasti to što morate da ostanete sami. Lako možete upasti u depresiju.

LAV – Prijatelji imaju pravo da izgrade sopstveno mišljenje o nekoj temi. I ne morate da mislite isto pa čak i ako ste prijatelji.

DEVICA – Smanjenje posla. Možete se naći na udaru kritike.

VAGA – Može doći do prekida kontakta sa mlađom osobom sa kojom ste flertovali.

ŠKORPIJA – Partner vam može nešto zameriti i ako primetite da se duri ili da neće da priča sa vama, ne bi bilo loše da razmislite o svojim postupcima.

STRELAC – Ne donosi svaki predlog za saradnju dobitak.

JARAC – Problemi sa decom. Postavite jasne granice u ljubavnoj vezi.

VODOLIJA – Ne volite da se ponavljate i da budete dosadni drugima.

RIBE – Sada sigurno nećete rešiti neka porodična pitanja. Izbegnite razgovore bez prisustva osobe o kojoj pričate.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *