Ovaj tranzit donosi nam mentalnu snagu da završimo sve umne poslove poput učenja i čitanja, savlađivanja novog znanja, pisanja (tekstova, reklama, obaveštenja, projekata, knjiga ili blogova). Zbog svega ovoga najveći fokus će biti na one ljude kojima su poslovi usko vezani za računare, pa samim tim programeri i svi zaspoleni u IT sektoru će naredna dva dana imati pune ruke posla.

Odlično je vreme za kupovinu, šoping ili odlazak u šetnju i razgledanje izloga. Ako nešto tražite dajte mali oglas, bez obzira da li je tražnja ili ponuda u pitanju.

Sad je vreme da razmenite znanje i informacije sa drugim ljudima.

Ova dva dana mogu obeležiti i pojačani kontakti sa rođacima a bićete povezani i u kontktu sa komšijama.

Mogućnost kraćeg putovanja.

 

Tokom ponedeljka (30.1) popodne očekuju nas prijatni kontakti i razgovori sa drugim ljudima. Moguća su udvaranja ili komplimenti. Veče donosi dobro raspoloženje i kontakte sa osoboma koje mogu nešto promeniti na bolje zbog toge treba da iskoristite ta poznanstva.

Utorak (31.1) od ranog jutra ćete biti angažovani i prepuni obaveza a čekate majstore oni se tokom ovog dana mogu pojaviti. Vodite računa da nešto ne polomite, polupate ili pokvarite. Moguća je šteta na prevoznom sredstvu. Ovo je dan koji obećava i skladne odnose sa suprotnim polom ili supružnikom. Razgovori sa šefom na obostrano zadovoljstvo.

U sredu (1.2) tokom dana mogući su kontakti sa nekim koga dugo poznajete. Završite započete obaveze. U popodnevnim časovima povedite računa u saobraćaju.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Imaćete pune ruke posla. Ne znate odakle pre da počnete ali nemate nikakvih prepreka, pa iskoristite ovaj tranzit maksimalno.

BIK – Manji dobitak. Očekivali ste mnogo više.

BLIZANCI – Imate fokus i uspevate da zamisao ostvarite do kraja.

RAK – Odmorite se. Izbegavajte bespotrebne priče i ogovaranja.

LAV – Prijatelji su vam mudri. Poslušajte njihov savet.

DEVICA – Odličan poslovni uspeh je pred vama. Uspeh u saradnji sa decom i omladinom.

VAGA – Vesti od osobe iz inostranstva. Dolazak vam najavljuje bliska osoba.

ŠKORPIJA – Moraćete da se baš potrudite ako želite da budete uspešni ova dva dana. Probajte ponovo. I još jednom. I još jednom.

STRELAC – Očekuje vas lepa saradnja sa partnerom i razumevanje. Rame za plakanje.

JARAC – Naredna dva dana nećete stati od posla. Svi vas traže jer vam veruju.

VODOLIJA – Nemojte se isticati ako u nečemu niste sigurni.

RIBE – Pozovite prijatelje kod sebe u goste.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *