Mesec u Blizancima donosi potrebu da sa nekim razgovarate, podelite mišljenja i posavetujete se. Ovaj tranzit je sjajan da ga iskoristite za pisanje i govorništvo. Ako vaš posao zavisi od pisanja (ponuda, blogova, uputstava, vesti, knjiga) sada ćete imati potrebnu inspiraciju. Samo sednite za računar, položite prste na tastaturu i reči će same doći.

Nemojte se stideti ni da se konsultujete sa pametnijima od sebe i da čujete tuđe mišljenje.

Pravo je vreme za realizaciju kraćeg putovanja, učenje, manje popravke, pretraživanje oglasa i razledanje onoga što vam je interesantno. Ne bi čudilo ako ova dva dana budu zabeležila i veću internet prodaju.

U emotivnom odnosu, ovaj tranzit donosi pojačanu komunikacije između partnera – a i neki bivši i bivšse se mogu pojaviti da vide kako ste. Pravo je vreme za otvoreni razgovor i za uspostavljanje mentalne blikosti, ali nemojte se ustručavati  da zadržite svoje mišljenje.

Idealan dan za razgledanje izloga, kupovinu, duže šetnje, vožnju bicklom, trotinetom, rolerima…Posvetite se deci koja jedva čekaju da se igraju.

 

Tokom petka (16.9) u ranim jutarnjim časovima, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom donosi srećne okolnosti. Možete imati više sreće nego obično. Obradovanje kroz jedan susret.  Celo prepodne i popodne je pogodno za sve vrste kraćih putovanja, razgovora i učenja. Veče donosi pojačanu strast a neki od uzbuđenja neće moći tek tako da zaspe. U emotivnim vezama može doći do nesuglasica.

Subota (17.9) je pogodna za fizičke poslove, majstore i popravke. Vodite računa u saobraćaju da ne napravite kakvu štetu. Sredinom dana, ukoliko se fokusirate, možete završiti započete poslove. Starija osoba će vam pomoći. Nju pitajte. Veče donosi nesikrenost i izbegavanje odgovora. Mentalna nesuklađenost. Briga. Ako izlazite u provod, slabe su garancije da će vam biti ludo i nezaboravno.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS? (Savet: čitajte predikcije i za podznak jer se često pokažu kao tačnije).

OVAN – Bićete neljubazni u komunikaciji. Oprez u saobraćaju.

BIK – Stižu vam manji dobici.

BLIZANCI – Dobijate pohvalu a moguć je i manji poklon. Partner vam je privržen.

RAK – Nemojte kupovati nešto što vam ne treba.

LAV – Prijatelji žele da se posavetuju sa vama. Prija vam društvo novih poznanika koji su oduševeljeni vama. Obnova starog prijateljstva.

DEVICA – Stiže vam zaostala suma novca.

VAGA – Kontakti sa ljudima iz inostranstva ili fakulteta. Putovanje.

ŠKORPIJA – Jedna pogrešna poruka i dvosmislen komentar u vama može probuditi ljubomoru. Opustite se.

STRELAC – Ugodite partneru da se ne bi posvađali.

JARAC – Dešavanja na poslu. Vodite računa na poslovne rivale.

VODOLIJA –  Prijaće vam da se sportski aktivirate ili da ogledate neku utakmicu.

RIBE – Neslaganje sa ukućanima koje će da potraje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *