Za one koji od skora prate ovu rubriku pojašnjenje da pratimo tranzite Meseca koji nepogrešivo ukazuju na ponašanje ljudi, raspoloženje i odluke koje mogu biti donesene u određenom trenutku. I bez obzira na to koji ste vi znak u horoskopu, gde vam se nalaze lične planete ili vaš Mesec, opis mogućih dešavanja važi za sve. Samo treba da pročitate tekst u celosti i da saznate šta to možete da očekujete.

U toku tranzita Meseca kroz znak Blizanaca možete realizovati kraće putovanje, posetiti komšije, pozvati rođake ili se jednostavno možete raspričati sa nekim na ulici ili u prodavnici. Ukoliko želite da ozbiljno iskoristite ovaj tranzit, onda bi trebalo da pretočite svoje misli na papir ili praznu strancu Worda jer ćete imati inspiraciju da se izrazite i prensete svoje mišljenje. Ovaj tranzit mogu najbolje da iskoriste pisci, novinari, blogeri i svi oni koji posluju preko interneta.

Ako ste roditelj, posvetite pažnju deci i gledajte da im kroz zabavu i igranje plasirate znanje. Ona će najpre na taj način da nauče nešto novo. Igranje misaonih igrica može podstaći deci na razmišljanje ali će i prijati kao jedna vežba za poboljašnje memorije.

Igrajte se. Zabavljate se. Ukoliko nešto ne znate, obavezno pitajte. Radoznalost je ubila samo mačku.

Kontakt sa ljudima iz Italije.

SAVET: Posavetujte se sa mnogo mlađom osobom. Zaprepastićete se njenim razmišljanjem!

Tokom ponedeljka (2.5) u popodnevnim časovima Mesec u konjunkciji sa Merkurom doneće vam puno poruka i poziva. Uspešna realizacija putovanja. Iskoristite ovaj tranzit za učenje. Prijatne vesti i uživanje. Emotivna bliskost. Mogućnost manjeg dobitka.

U utorak (3.5) u popodnevnim časovima Mesec u kvadratu sa Marsom donosi mogućnost nekakve neprilike ili nepovoljnog razvoja događaja. Dame bi ovaj deo dana trebale da iskoriste za posao ili raspremanje kuće. Mogućnost ljutnje.

U sredu (4.5) oko podneva nas očekuje više aspekata što ukazuje na dešavanja koja će nas pratiti. Ono što bi trebalo da obratite pažnju je na pokušaj jedne osobe da vas prevari. To se može dogoditi i slučajno pa zato obratite pažnju i proverite sve oko vas da se neka greška ne potkrade. Ako nešto budete zaboravili, vratićete se po to. Susret sa starijom osobom uz lažna opravdanja.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Stiže vam dobitak od mlađe osobe.

BIK – Pokušajte da provedete dan u prirodi ili se nakon posla prošetajte parkom.

BLIZANCI – Ovo su vaši dani. Mnogi će vas setiti a na neke ljude ćete slučajno naleteti.

RAK – Pred spavanje pročitajte makar poglavlje knjige.

LAV – Prijateljima je potreban vaš savet.

DEVICA – Bićete razigrani i spremni na nove poslovne izazove.

VAGA – Idealno je vreme za učenje stranog jezika.

ŠKORPIJA – U vama se budi ljubomora. Manji dobitak.

STRELAC – Partner planira putovanje. Ako vas zove da pođete sa njim, nemojte se ustručavati.

JARAC – Na poslu će vam biti živo – non stop će neko dolaziti i odlaziti.

VODOLIJA – Posvetite pažnju deci. Mlađa osoba pokušava da stupi u kontakt sa vama.

RIBE – Pozovite mlađu osobu kod sebe u goste.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *