Znak Bika želi da je materijalno obezbeđen i to je za ovaj znak veoma važno. Krov nad glavom, pun stomak i pun frižider je ono čime se u osnovi zadovoljava ovaj znak i pošto ovom znaku toga nikad nije malo on želi da skuplja (novac i hranu) i gomila je za “ne daj Bože”.

Samim tim, ova dva dana donosi pojačano interesovanje za novac i neku vrstu dobitka ali i plaćanja pristiglih računa i obaveza.

S obzirom da je u isto vreme retrogradna Venera u Jarcu može se dogoditi da vam dužnik vrati novac, da dobijete neku sumu novca koji čekate izvesno vreme a moguć je dobitak preko starijih osoba –  bake i deke.

U emotivnom odnosu znak Bika donosi jednu stabilnost i pouzdanost. Iako se možete, na neki način, odricati nečega zbog voljene osobe i dalje će obe strane imati osećaj neizvesnosti i brige. Ljubavi nikad dosta.

Ovaj tranzit može doneti kontakte sa ljudima koji žive na selu. Preko krupnije – gojaznije osobe možete imati gubitak pa izbegavajte da baš angažujete te osobe.

Nabavite neophodne namirnice za kuću.

Napravite red u kuhinji.

Ako želite da nešto postignete, ne zaboravite na čast.

Tokom ponedeljka uveče (10.1) Mesec u sekstilu sa Jupiterom donosi dobro raspoloženje i srećne okolnosti. Dobtak na kladionici.

U utorak (11.1) će vam mozak brže raditi. Kontakti sa prijateljima. Promene koje će vam prijati.  Tokom popodneva se možete osetiti nervozno i neraspoloženo. Prekid nekih loših odnosa.

U noći između utorka i srede (12.1) bićete romantičnog raspoloženja. Pogodno za ljubavne susrete.

Sreda (12.1) oko podneva donosi uspeh i prosperitet. Dobitak. U večernjim časovima ženska osoba neće imati sreće i neće uspeti da realizue svoje finansijske planove.

 

Kako će ovaj tranzit uticati na vaš znak?

Čitajte predikcije za vaš znak i podznak.

OVAN – Stiže vam dobitak. Podrška prijatelja.

BIK – Pred vama su dani ličnog uspeha i prosperiteta.

BLIZANCI – Nemate razumevanja za strance. Ne izjašnjavajte se javno.

RAK – Stiže vam dobitak na koji niste računali.

LAV – Moguća je obnova stare poslovne saradnje ili kontakti sa starim kolegom.

DEVICA – Kad volite, onda skidate i zvezde sa neba.

VAGA – Dobitak preko privatnog posla ili ženske osobe.

ŠKORPIJA – Partner očekuje da ispunite obećanje. Kraće putovanje.

STRELAC – Očekuje vas puno posla a to će vam doneti zaradu.

JARAC – Sada ćete shvatiti koliko vas porodica voli ali i koliko vas doživljava kao osobu kojoj se poverava za svaki problem.

VODOLIJA – Budite oprezni u saobraćaju. Pravite greške.

RIBE – Stižu vam dobici.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *