Pred nama je tranzit Merkura u Ribama koji može da donese period konfuzije, grešaka i slabe koncentracije. U isto vreme, ovaj Merkur ukazuje na tajne i sve ono što je skriveno, pa će naš um biti gladan novih saznanja.
Ovo je period u kojoj ćemo čuti puno nesitine, obmane će biti prisutne na svakom koraku a vi ćete zaboravljati brže nego što nešto naučite. Upravo zbog toga biće vam potrebni mir i tišina kako biste imali potrebnu koncentraciju da sve obavite bez greške. Ali čak i da ih ne napravite sada, u ovom periodu ćete nailazite na propuste koji su napravljeni u prethodnom periodu.

Možete nešto pogrešno protumačiti a neće biti neobično da se neki razgovori vode u sličnom maniru poput „Jesi li danas bila na poslu?“ – „Da, da, pitala sam je.

Ulazimo u period pojačanog tajnog dopisivanja, kontakata, špijuniranja,prisluškivanja, ogovaranja iza leđa ali i anonimnih i pogrešnih poziva i poruka.

Ovo je period i kada možete očekivati slične probleme i kada su društvene mreže u pitanju, a zahteve za prijateljstvo vam mogu slati osobe koje imaju lažne profile i koje žele da budu blizu vas samo da bi vas špijunirale. Neće čuditi ako vam računar potpuno zabrlja i počne da se čudno ponaša ili kvari. Napadi hakera će biti na maksimumu. Loš internet. Neopouzdana komunikacija.

Privlačiće vas sve što je tajanstveno, misteriozno i teorije zavere.

Znak Riba opisuje i sve one koji mogu da nas na neki način prevare, pa se čuvajte hakovanja, krađa, prevara i svih sumnjih ljudi koji se čudno ponašaju ili za koje smtratate da bi mogli da koriste narkotike.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

U vožnji budite pažljivi, jer će putevi biti klizavi.

S druge strane, ima nešto i pozitivno u ovom aspektu. Ovaj tranzit donosi i maštovitost, romantičnost i muzikalnost. Posebno će mladi uživati u muzici i drugim vidovima umetnosti. Nešto će u vama probuditi najtananija osećanja u cilju da učinite dobro delo prema, čak i nepoznatoj osobi. To vam možda vaš anđeo čuvar tiho šapuće, dok se moli za vas pred Bogom. Molite se, činite dobra dela i ne očekujte ništa zauzvrat sem Božije ljubavi i milosti.

Pod uticajem Merkura u Ribama najviše posla imaće tajne službe, špijuni, lekari i umetnici.
Putovanje brodom.
Dešavanja na moru.

Poznate osobe koje u svojim natalnim kartama imaju Merkura u Ribama su: Galileo Galilej, Areta Frenklin, Jozef Mengele, Hari Hudini, Moris Ravel, Alis Kuper, Artur Šopenhauer, Gabrijel Garsija Markes, Edi Marfi, Šarl Bodler, Čarls Darvin, Nina Simon, Lejdi Gaga, Šeron Stoun i drugi.

Tokom ovog tranzita Merkur će praviti određene aspekte:

Od 3 do 5.3 osetiće se uticaj aspekta Merkur konjunkcija Saturn što nije povoljno za komunikaciju. Donosi distanciranost, odbijanje i dozu ozbiljnosti. Morate snositi posledice za ono što je rečeno.

10,11,12.3 – Merkur u sekstilu sa Uranom donosi povoljno vreme za kupovinu tehnike, auta ali i sa proširenje našeg znanja na najvišem nivou. Usavršavanje. Deca mogu biti buntovna i želeće da izbegnu neka pravila koja ste postavili kao roditelj.

11.3 – Budite oprezni u saobraćaju.Saobraćajni udesi.Mogući su problemi i u vazdušnom saobraćaju.
16 i 17.3 – OPREZ! Obratite pažnju ovog dana jer su na nebu dešava nekoliko loših aspekata. Sam Merkur pravi egzaktni kvadrat sa Marsom, zbog čega možete imati neku neprijatnost, biti zabrinuti, možete se posvađati, povrediti ili potući. Ne počinjite ništa važno. Izbegnite ljude jer će biti negativni. Mogući su problemi u o emotivnom odnosu ali i problemi u odnosima sa ocem, profesorom, nastavnikom i drugim autoritetom. Pametnije je odložiti putovnaje.
14,15,16,17 i 18.3 – Merkur konjunkcija Neptun – Mogući su propust i greške. Zaboravnost. Krađa. Prevare. Deca mogu biti bolesna.

17.3 – Pokušajte da razgovarate kako bi rešili problem koji vas muči.
18.3 – Merkur sekstil Pluton – iskoristite ovaj tranzit da utičete na druge ljude i da ih nagovorite na nešto što ne bi želeli. Pokažite im prednosti onoga u šta ih ubeđujete.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Netačne informacije. Nelegalne aktivnosti. Ne verujte svemu što čujete ili pročitate.
BIK – Imate jedan rashod koji će vas baš iznervirati.
BLIZANCI – Ovo je za vas uspešan period ali gledajte da vas ne ponese slava i uspeh. Relaksirajte se.
RAK – Sjajno je vreme za ličnu prezentaciju, promovosianje i ulaganje u marketing. Poslovni problemi sredinom meseca.
LAV – Ne ulazite sa drugim ljudima u intelektualne rasprave.
DEVICA – Ovo je period u kojem ćete biti posvećeni partneru ali kroz njega vas očekuje i jedan problem sredinom meseca.
VAGA – Fokusirani ste na posao. Povedite računa i o zdravlju. Sredinom meseca je moguć zdravstveni problem ali i neprijatnost na poslu.
ŠKORPIJA – Jedna osoba pokušava da pronađe način da vam se približi. Dupla veza.
STRELAC – Partner vas previše opterećuje svojim stavovima i razmišljanjima. Neslaganje po nekim pitanjima.
JARAC – Mogući su manji dobici preko mlađe osobe. Sredinom meseca moguć je trošak.
VODOLIJA –.Maštoviti ste i tražite novu inspiraciju. Nekad je bolje da ostanete nedorečeni.
RIBE – Očekuje vas kraće putovanje. Partner želi da porazgovara sa vama o važnoj temi.

Kontakt na E-mail: astroregulus1@gmail.com, mob (Viber&WhatsApp): +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *