Pred nama je tranzit Merkura u Ribama koji može da donese period konfuzije, grešaka i slabe koncentracije. U isto vreme, ovaj Merkur ukazuje na tajne i sve ono što je skriveno, pa će naš um biti gladan novih saznanja.

Ujedno, ovo je period u kojoj ćemo čuti puno nesitine, obmane će biti prisutne na svakom koraku a vi ćete zaboravljati brže nego što nešto naučite. Upravo zbog toga biće vam potrebni mir i tišina kako biste imali potrebnu koncentraciju da sve obavite bez greške. Ali čak i da ih ne napravite sada, u ovom periodu ćete nailazite na propuste koji su napravljeni u prethodnom periodu.

 

Možete nešto pogrešno protumačiti a neće biti neobično da se neki razgovori vode u sličnom maniru poput „Jesi li danas bila na poslu?“ – „Da, da, pitala sam je.

https://youtu.be/5Ln-5jLeKF8

Ovo je period u pojačanog tajnog dopisivanja, kontakata, špijuniranja,prisluškivanja, ogovaranja iza leđa ali i anonimnih i pogrešnih poziva i poruka.

 

Ovo je period i kada možete očekivati slične probleme i kada su društvene mreže u pitanju, a zahteve za prijateljstvo vam mogu slati osobe koje imaju lažne profile i koje žele da budu blizu vas samo da bi vas špijunirale. Neće čuditi ako vam računar potpuno zabrlja i počne da se čudno ponaša ili kvari. Napadi hakera će biti na maksimumu. Loš internet. Neopouzdana komunikacija.

 

 

Privlačiće vas sve što je tajnastveno, misteriozno i teorije zavere.

 

Znak Riba opisuje i sve one koji mogu da nas na neki način prevare, pa se čuvajte hakovanja, krađa, prevara i svih sumnjih ljudi koji se čudno ponašaju ili za koje smtratate da bi mogli da koriste narkotike.

 

U vožnji budite pažljivi, jer će putevi biti klizavi.

 

U isto vreme, ovaj tranzit donosi i maštovitost, romantičnost i muzikalnost. Posebno će mladi uživati u muzici i drugim vidovima umetnosti. Nešto će u vama probuditi najtananija osećanja u cilju da učinite dobro delo prema čak i nepoznatoj osobi. To vam možda vaš aneđo čuvar tiho šapuće, dok se moli za vas pred Bogom. Molite se, činite dobra dela i ne očekujte ništa zauzvrat sem Božije ljubavi i milosti.

 

Pod uticajem Merkura u Ribama najviše posla imaće tajne službe, špijuni, lekari i umetnici.

Putovanje brodom.

Dešavanja na moru.

 

Na globalnom planu, pošto je Rusija u znaku Riba, na primer, više vesti će dolaziti baš iz ove zemlje što u ovo vreme nije ništa neobično.

 

Poznate osobe koje u svojim natalnim kartama imaju Merkura u Ribama su: Galileo Galilej, Areta Frenklin, Jozef Mengele, Hari Hudini, Moris Ravel, Alis Kuper, Artur Šopenhauer, Gabrijel Garsija Markes, Edi Marfi, Šarl Bodler, Čarls Darvin, Nina Simon, Lejdi Gaga, Šeron Stoun i drugi.

 

Tokom ovog tranzita Merkur će praviti određene aspekte:

15,16,17.3 – Odlično vreme za kupovinu novih uređaja ili prevoznog sredstva. Ovo je vreme za otkrivanje tajni ili poveravanje. Pojačana mentalna aktivnost. Verovanje u paranormalno. Čitanje misli. Koincidencije.

 

19,20,21.3 – Ovo su dani pogodni za učenje, usavršavanje, specijalizacije i doktorate. Može se doći do titule. Odličan dan za putovanja u inostranstvo, dobijanje vize i putovanja. Takođe, povoljno je i za sve vrste kupovina.

 

22,23,24.3 – Moguća su poskupljenja, zabrinutost, konfuzija, zaboravnost i greške. Deca će biti sklona prehladama. Proverite dokumente koje potpisujete. Odličan dan za umetnike.

25,26.3 – Romantičnost. Mladi se mogu zaljubiti. Lepe reči. Podrška.

 

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Netačne informacije. Nelegalne aktivnosti. Nepoverenje.

BIK – Imaćete sreću u nesreći. Bog vas čuva.

BLIZANCI – Pozovite prijatelje u čijem društvu možete uživati. Raspoloženje i uzbudljiv period.

RAK – Sjajno je vreme za ličnu prezentaciju, promovosianje i ulaganje u marketing ako ste privatnik.

LAV – Moguće je putovanje u inostranstvo.

DEVICA – Ovo je period u kojem ćete biti posvećeni partneru. Predlog za poslovnu saradnju.

VAGA – Dosta razmišljate o poslu. Mlađa osoba može biti deo vašeg poslovnog tima.

ŠKORPIJA – Vodićete zanimljivu prepisku. Napokon vas je jedna osoba mentalno privukla.

STRELAC – Mlađa osoba iz daleka se vraća kući.

JARAC – Mogućnost kraćeg putovanja. Podrška brata ili sestre iz daleka.

VODOLIJA – Budite mudri i ne govorite previše. Ne moraju drugi da znaju šta mislite. Udvaranje.

RIBE – Očekuje vas kraće putovanje. Partner želi da porazgovara sa vama o važnoj temi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *