Merkur je započeo tranzit kroz znak Lava, povećavajući nam samopouzdanje u komunikaciji i kontaktu sa drugim ljudima. Pošto se ovaj Merkur nalazi u padu, može da pokaže svoje loše dejstvo. Na primer, želi da istakne mišljenje po svaku cenu, želi da bude uvek u pravu i misliće da sve zna, ne dozvoljajući drugima da dođu do reči.

Ovaj tranzit donosi i povećanu komunikaciju sa ljudima na vlasti, sa autoritetima i uticajnim osoboma. Vreme je da se približite svom šefu, dogovorite o novim poslovnim pravcima i obavezama ali ukoliko ne postoji adekvatna nagrada, nećete želeti ni da pomaknete s mesta.

Merkur u Lavu je najbolji ukoliko se takmiči i ukoliko zna da će njegov trud i rad drugi ljudi primetiti, ali ako on radi u lošoj poslovnoj sredini gde će oni koji imaju poznanstva pre biti zapaženi i postići rezultat, ovaj Merkur će vrlo brzlo izgubiti interesovanje i želju za poslom, dokazivanjem i pokretom. Ako ne postoji dovoljno jak motiv, Merkur u Lavu može biti nezainteresovan.

 

Neki od vas se mogu posvetiti učenju, letnjem kursu u kojem mogu nešto novo naučiti, a trebalo bi da obratite pažnju u čijem se društvu nalazite jer ovo je period iz kojeg možete nešto naučiti ili izvući neku pouku koja će vam značiti u budućnosti.

 

U toku ovog tranzita više nego obično razmišljaćete o ljubavi, provodu i izlascima. Osim toga, Merkur u Lavu može vam doneti pojačanu komunikaciju sa voljenom osobom ali i prijatne susrete i razgovore sa suprotnim polom u toku izlazaka (kafić, restoran, klub). Mladi će biti puno samopouzdanja zbog čega će u narednom periodu započeti i dosta ljubavnih veza. Pred nama je period okupljanja, svečanosti, rođendana, koncerata i sportskih manifestacija gde će doći do velikog broja okupljanja.

 

Pošto je leto, ovaj tranzit, navešće vas da planirate i realizujete godišnji odmor, kraće putovanje ili vikend posetu. Ujedno, ovaj period možete iskoristiti kako bi se posvetili, porazgovarali i poigrali sa decom.

 

Dok Merkur tranzitira znakom Lava, aktiviraćate se (mentalno ili fizički) i po pitanju sporta ali i mnogi više će se pratiti sportske aktivnosti i komentarisati isti, nego ranije.

 

Očekujte pojačanu saobraćajnu kontrolu.

 

U svojim natalima Merkur u Lavu imaju i poznate osobe poput: Baraka Obame, Majkla Džeksona, Dženifer Lopez, Kameron Dijaz, Bila Klintona, Robina Vilijamsa, Hale Beri, Danijela Redklifa, Nelsona Mendele, Džorža Buša, Žakline Kenedi Onazis i drugih.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja, kao i postavljanje istog na  društvenim mrežama.

22,23 i 24.7 – Merkur u trigonu sa Jupiterom donosi period pojačanih putovanja a posebno onih u inostranstvo. Veći protok turista. Povoljno za rešavanje papirologije, dobijanje pasoša ili vize druge zemlje. Odličan period za započinjanje učenja stranog jezika. Uspeh u polaganju ispita. Povoljno za kupovinu prevoznog sredstva ili tehnike. Mlađe osobe će biti srećne, kao i one koje su rođene sa Ascendentom u Devici i Blizancima.

 

Od 25 do 27.7 – Kvarovi. Svađe. Oštri na rečima. U saobraćaju povedite računa jer su mogući problemi u vidu kvarova ili manjih oštećenja. Deca mogu biti jako nemirna. Čuvajte se manjih povreda, udaraca i padova.

 

27,28 i 29.7 – Iznenadne promene. Nervoza. Možete biti prinuđeni na promene koje biste radije izbegli. Stresna situacija. Neko vas ubrzava i stvara tenziju. Strah od nepoznatnog.

 

Od 29.7 do 2.8 – Može doći do odlaganja putovanja. Čekanje. Zastoji. Kvarovi. Odbijanje i odlaganje. Neuspeh u administraitvnim poslovima. Kontrole. Propusti i neraspoloženje.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK? 

 

OVAN – Imaćete odličnu komunikaciju sa najmlađima pa je sada pravi trenutak da im se posvetite ili čak poigrate sa njima. Slobodni Ovnovi mogu započeti dopisivanje sa jednom osobom.

 

BIK – Trebalo bi da se bavite oniim što stvarno vodlite. Planiranje proširenja porodice. Igrajte igre na sreću.

 

BLIZANCI – Stižu vam gosti a vi ćete se iskreno potruditi da ostavite što bolji utisak. Možete biti ponosni na svoju porodicu i kuću. Uspeh.

 

RAK – Ne bi trebalo da vas zanima šta se priča već ko priča.

 

LAV – Mozak će vam raditi sto na sat a neprestano ćete biti u pokretu. Pred vama jer period u kojem ćete svakodnevno imati nekakvih obaveza, što privatnih, što poslovnih. Ne brinite, stižete sve.

 

DEVICA – Osamite se jer će to biti najlakši način da ponovo napunite baterije. Prijaće vam more i krajevi u kojima niste do sada bili.

VAGA – Očekuju vas zanimljivi razgovori sa prijateljima a na jednog od njih možete biti veoma ponosni.

ŠKORPIJA – Očekuje vas puno posla i trebalo bi da iskoristite period da se istaknete dok drugi pokazuju svoju slabost tako što su na odmorima. To može biti vaša prilika da se istaknete.

STRELAC – Spremajte kofere jer sada je vaš povoljan period za putovanja.

JARAC – Ne zaboravite da izmirite manja dugovanja. Ne slušajte tračeve jer u vama izazivaju ljubomoru.

 

VODOLIJA – Očekuje vas pojačana komunikacija sa partnerom a moguće i zajedničko putovanje. Partner smatra da je u pravu.

 

RIBE – Imaćete odličnu saradnju sa mlađim ljudima koji će na početku pokazati entuzijazam ali vrlo brzo će naići i na probleme, pa ćete im trebati vaši stručni saveti.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *