Nalazimo se u sjajnom periodu koji bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način jer se planeta Merkur nalazi u svom sedištu a to govori da će njen uticaj biti jači nego inače. Ovaj Merkur donosi nam perfektnu koncentraciju, posvećenost, disciplinovanost u ispunjenju zadataka i potrebnu strpljivost da se sve sprovede do kraja. Vreme je da se fokusiramo na radne zadatke, na završavanje dokumentacije, sređivanje papirologije i dovođenje iste u red. Mozak će vam raditi ubrzano i neprestano će vam navirati nove poslovne ideje a neće čuditi ni da radite dva posla. U ovom periodu sve mora biti tačno i regularno. Zato, najviše posla u ovom periodu imaće knjigovođe, kancelarijski i administrativni radnici. Pravljenje planova, razgovori sa kolegama i dešavanja na poslu je nešto što će obeležiti naredni period.

 

Merkur u Devici razmišlja hladnokrvno, logički i nepristrasno. Sklon je analiziranju zbog čega može preterivati u pogledu sitnica a zbog preciznosti koju poseduje može iritirati okolinu. On ne veruje da drugi mogu obaviti posao poput njega, pa voli da zaviruje u poslove svojih kolega i da traži greške. Upravo iz tog razloga ume da bude nemomiljen među kolegama.

 

Pravo je vreme za sređivanje radnog mesta ali i nabavku materijala za obavljanje posla a mnogi će posećivati knjižare, zbog kupovine neophodnih potrepština za posao i školovanje.Treba nabaviti sve (sveske, gumice, šestare, rokovnike…) a platiti po razumnim cenama, te će vam Merkur u Devici pomoći u tome.

Vaša želja da sve dovedete u red se može preneti i na kuću pa neće čuditi ako budete više pažnje provodili raspremajući i prepakivajući ormare i police.

 

Ovaj tranzit govori i da će fokus ovih dana biti na podstanarstvu a svi oni koji nešto izdaju, poput stanova, lokala, prostora, garaža ili drugih nepokretnih imovina, mogu profitirati.

 

Merkur u Devici doneće vam i želju da vodite zdraviji život ali i da više jedete zdravu hranu, te ćete se pre odlučivati za, na primer, integralni hleb ili integralna peciva, žitarice, voće i povrće nego za neku masnu hranu. Idealno je vreme za početak dijete i mršavljenje.

 

I neke poznate ličnosti imaju u svom horoskopu Merkura u Devici koji najpre predstavlja način njihovog izražavanja i razmišljanja, a to su: Dž.K.Rouling, Romi Šnajder, Robert Redford, Selma Hajek, Tom Hardi, Koko Šandel, Robert Plant, Greta Garbo, Kianu Rivs, Madona,Monika Beluči, Fredi Merkjuri, Majka Tereza, Vitni Hjuston, Šon Koneri, Hju Grant, Sting, Rej Čarls i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja i postavljanje na društvene mreže.

Merkur neće biti u retrogradnom hodu što je svakako povoljno a od aspekta će praviti:

 

14,15,16.8 – Merkur u sekstilu sa Uranom što je povoljan tranzit koji donosi puno novina, sprovođenje novih ideja za posao, donošenje odluka o promeni životnih navika, može da vam donese nove kolege ili da počnete da razmišljate o promeni lokacije vašeg preduzeća. Kontakti sa visokointeligentnim i pomalo ekscentričnim osobama od kojih možete naučiti nešto novo. Nova poznanstva koja vam mogu osvežiti vidike. Pozitivan uticaj svega što je novo i drugačije.

 

18.8 – zastoj u saobraćaju, problem u komunikaciji, loše za učenje i polaganje ispita.

 

19,20 i 21.8 – Pazite na moguće propuste, nepoštovanje dogovora i zaboravnost. Ne potpisujte nikakva važna dokumenta ovih par dana. Deca se mogu lošije osećati.

 

21,22,23.8 – Ako niste zadovoljni ostvarenim rezultatom, onim što ste uradili ili napravili, sada imate šansu da sve porušite i krenete iznova. Ova dva dana su odlična da pojačate pritisak i izvršite svoj uticaj na nekoga. Upotrebite moć ubeđivanja. Povoljno za manje hirurške zahvate. Oprez u saobraćaju.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Merkur u polju posla donosi vam organizacije sposobnosti a očekuje vas i puno posla koji ćete s lakoćom obaviti. Budite otvoreni za konstruktivne savete vaših kolega.

BIK – Prvi deo tranzita donosi vam pojačanu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada a u drugom, focus će biti na kolegama i klijentima.

 

BLIZANCI – Ako vas neko bude privukao počećete da provodite sve više i više vremena na telefonu. Uspostavite prvi kontakt i pošaljite poruku.

RAK – Ovaj tranzit donosi pojačane kontakte sa članovima porodice. Dogovor kuću gradi.

LAV – Duplirate primanja a možete nešto i da izdate i dodatno zaradite. Manji dobitak.

DEVICA – Pokažite drugima za šta ste spremni i kako vaš mozak funkcioniše. Vreme je da promenite poslovnu taktiku i oprobate se i u vodama u kojima do sada niste plovili.

VAGA – Merkur u vašoj 12 kući ukazuje na to da ste nepoverljivi. Neke stvari sačuvajte za sebe.

 

ŠKORPIJA – Družite se sa ljudima koji vas motivišu i pokreću. Imaćete sa njima šta da pričate a moguće je i zajedničko putovanje narednih dana.

STRELAC – Odlično je vreme za širenje znanja, učenje stranih jezika i pripremanje ispita. Obavezno se priključite na neki kurs koji će vam pomoći da napredujete.

 

JARAC – Možete očekivati manje dobitke. Podrška prijatelja ali i osoba koje vas prvi put u životu vide.

VODOLIJA – Sa partnerom možete razgovarati o poslu i svakodnevnim obavezama. Poslušajte savet.

RIBE – Partner će imati potrebu za većom slobodom i donošenjem odluka. Imajte poverenja u njega.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *