Mars menja svog znak i ulazi u sazvežđe Vodolije gde ostaje do 13. Maja. U ovom periodu naše reakcije će biti prenagljene,postajećemo sve nervozniji i eksplozivniji. Pošto znak Vodolije predstavlja slobodu ograničeno kretanje i karantin će nam sve više smetati zbog čega se nekim osobama može loše odraziti na psihu ili se buntovno ponašati i početi da krše pravila.

Kada je posao u pitanju, Mars u Vodoliji može vam doneti nove i briljantne ideje koje ćete želeti da što pre sprovede u delo. Želećete da pronađete novo i originalno rešenje, kojeg se do sada još niko nije setio. Ukoliko radite samostalno, tj. ako ste nezivsni, onda ćete dobiti najbolje rezultate. Takođe, ako imate odrešene ruke, volite eksperimentisati, radite nešto drugačije, novo i originalno i ako ste spremni na rizik, očekuje vas period velikih uzbuđenja i adrenalina.

Mars u Vodoliji nekima od vas doneće nove siteme rada, promene u organizaciji posla, ali i veći broj otkaza jer će u narednim danima postati jasnije koliko će dugo trajati ova vanredna situacija.

Pošto sam znak Vodolije predstavlja prijatelje, Mars u Vodoliji može doneti svađe i rasprave sa njima, bez obzira da li je u pitanju prijatelj iz stvarnog života ili sa društvenih mreža.

Mars predstavlja i muškarce, te će oni u ovom periodu više vremena provoditi sa svojim prijateljima, želeće veću slobodu i nezavisnost, a ukoliko to ne mogu dobiti, želeće da raskinu ili prekinu odnos koji ih guši, što je karakteristično za znak Vodolije. Takođe, muškarci će u ovom periodu biti veoma nervozni i nestrpljivi.

U narednom periodu avio saobraćaj će znatno povećati gubtike u avio kompanijama, pa će neke biti i promorane na bankrot.

Ukoliko posedujete dron pažljivije rukujte s njim.

SONY DSC

Izbegavajte popravke električnih uređaja, popravku prekidača, sklopke, kablova i slično jer ovaj tranzit može dovesti nevolje sa strujom.

Kada grmi i seva, budite oprezni i ponašajte se odgovorno prema sebi i ljudima iz svoje neposredne blizine. Podsetite se šta je potrebno da radite u tom slučaju.

Do 11 aprila Mars će biti pod lošim dejstvom Saturna u Vodliji. Dva malefika će se naći zajedno donoseći nove probleme koje nismo očekivali a ovog puta budućnost nam neće izgledati tako svetla. Prouzrokuje zabrinutost. Pokušajte da izbegenete nerviranje jer će narednih dana biti i povećan broj moždanih udara. Gašenje nekih poslova. Neplaćeni odmor.

Od sredine aprila pa sve do prvih dana maja Mars će biti u poovljnom aspektu sa Venerom. Ovo je vreme pogodno za druženja, nove kontakte i nove ideje koje možete realizovati uz pomoć još jedne osobe ili partnera.

I sam kraj ovog tranzita biće propraćen svađama, trzavicama, kvarovima tehničkih uređaja a moguće su i saobraćajne nezgode.

Zbog toga što znak Vodolije ukazuja na urbane i gradske sredine, tranziti Marsa i Saturna ukazuju na to da vam neće biti toliko udobno u gradu i da je preporuka da odete negde na selo ako ste u mogućnosti.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe rođene u znaku Škorpije i Ovna, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima. A Mars će Vodolijama doneti više posla nego obično, eksplozivno ponašanje a moguće i lošije zdrastveno stanje.

Mars u Vodoliji u svom horoskopu imaju i neke poznate ličnosti poput: Skarlet Johanson, Džastin Timberlejk, Ema Votson, Adela, Džerard Batler, Elizabeta II, Džon Bon Džovi, Viktor Igo, Keri Grant, Leonardo Da Vinči, Ajrton Sena, Hju Hefner, Lens Armstrong, Šarl Aznavur i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *