Mars u Vagi - Vreme je za partnerske poslove


Mars se nalazi u znaku koji se nalazi nasuprot njegovog sedišta, gde se ne oseća najbolje i gde možemo očekivati nepovoljna dejstva ovog tranzita.

Muška planeta – Mars predstavlja posao, snagu, fizičku aktivnost i radni elan, ali tranzitom kroz znak Vage nedostajaće mu svega gore navedenog. Naima, znak Vage je znak lenjosti, uživanja i esetetike, zbog čega će se i sam Mars ulenjiti i usporiti. Ukratko, nestaće dobrog poleta, radnog elena i volje da se radi. No, ako se radi u paru sa još jednom osobom ili u partnerstvu (poslovno i emotivno partnerstvo) onda će Mars u Vagi pokazati svoje moći.

Ovaj Mars kada je sam postaje lenj, nesiguran i pre će sesti nego uzeti da radi, dok se u partnerstvu sa još jednom osobom to umnogome menja, jer će ga druga strana vući i pokretati.

Mars u Vagi može biti aljkav u poslu ili ćete pod njegovim uticajem želeti da “otaljate” posao ili ga eskivirate ako je moguće.

 „Ma, kakav posao sada“, pomislićete, kada već imate mogućnost da se ne zamarate puno.

Naravno, neće baš svima biti tako. Ako je vaš posao vezan za advokaturu i politiku, na primer, imaćete pune ruke posala, ali i moguće neprijatne situacije sa nezgodnim klijentima ili političkim protivnicima.

Ovo nije vreme diplomatije, tako da će mnogi državnici i političari izbegavati pregovore i miroljubiv prilaz problemu. Moguća su i stranačka previranja. Ali daleko da će otići dalje od toga. Kada su u pitanju neki veći sukobi, onda će se ipak pre pružiti šansa miru nego ratu. Vaga je miroljubiv znak koji će uvek ponuditi kompromisno rešenje.

Kada je ljubav u pitanju, ovaj tranzit povlači sa sobom puno ljubavnih svađa i bračnih problema. Ali to neće važiti sa osobe kojima je Ascendent u Ovnu ili Škorpiji jer će oni tek sada biti zainteresovani za ljubavne igre i osvajanja.

Ženski pol bi trebalo da bude posebno pažljiv jer je ovo period i kada se može povećati broj svađa koje se mogu završiti fizičkim sukobom.

Ovaj tranzit možete donekle ublažiti ako poradite na strastvenosti u vašoj vezi.

Sam znak Marsa predstavlja muški pol, pa će oni u ovom periodu više voditi računa o svom izgledu, neki će biti veoma privlačni suprotnom polu,  a neki mogu postati pravi ženskaroši. Više nego ikad muškarci će voditi računa o tome šta su obukli i kako izgledaju.

Jači pol doterivaće se više nego u prethodnom periodu, želeći time da privuku žensko društvo i osvoje damu koja im se dopada. Ukratko, Mars u Vagi donosi puno muškog udvaranja jer je muškarcu sada potrebno da pronađe partnerku. U tome će najpre uspeti oni muškarci koji se drže proverenih, klasičnih metoda utvaranja, sa puno romantike, bontona i poštovanja prema partnerki.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent u Ovnu ili Škorpiji, kao i pripadnici ovih znakova. A ukoliko je vaš podznak u Vagi, sigurno vam neće biti lako da u narednom periodu iznesete sve ljubavne probleme koje vas očekuju jer će Mars prolaziti vašim 1. Poljem što donosi ljubavne svađe.

Mars u Vagi u svom natalnom horoskopu imaju poznate ličnosti poput: Nikol Kidman, Bil Gejts, Elvis Prisli, Fredi Merkjuri, Vitni Hjuston, Bili Kilnton, Sigmund Frojd, Nelson Mandela, Nikola Tesla, Abraham Linkoln, papa Franja, Marija Kalas, Vinston Čerčil,  Majkl Daglas, Roman Polanski i drugi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *