Mars u Škorpiji je planeta koja će biti svoja na svome, u znaku svog sedišta, pa će iskazati veoma jako dejstvo.

Ovaj tranzit će ostaviti na stranu diplomatiju, osmehe i kompromise kojima se do sada služio i postaće nemilosrdan. Mars u Škorpiji će se potpuno transformisati od mirnog jagnjeta do razjarene zveri koja mora nekoga ujesti, pa makar to bila ona sama.

Pod uticajem ovog tranzita možete dobiti ludačku energiju koja će biti fanatična jer ovaj Mars kreće u akciju samo ako je uvređen i osvetoljubiv. Pokreće ga mržnja, pa je u stanju da uništi i sebe, kako bi uništio svog neprijatelja.

 

Muškarci će biti dominantni i preduzimljivi. Postaviće se kao autortiteti koji znaju šta žele. No, ono na šta će biti jako slabi je ljubomora i mržnja koja će rukovoditi njihovim osećanjima. Ukoliko naiđu na probleme, pripadnici jačeg pola mogu pokazati svoju drugu stranu i osobine kao što su destruktivnost, osvetoljubivost i agresivnost.

U toku ovog tranzita, muškarci mogu biti veoma eksplozivni, ljuti i borbeni, delujući sa ogromnom hrabrošću i snagom. Spremni su na sve, igraće prljavo jer su sve granice prekoračene. Ovaj Mars želi da zgazi svog neprijatelja. Da ga u potpunosti uništi. Ovo je period u kojem će muškarci ići na sve ili ništa.

 

Ali možda na prvom mestu u opisu ovog tranzita treba da stoji ljubomora jer će muškom polu biti povređena sujeta zbog čega će oni mnoge svoje odluke donositi iz osvetoljubivosti. Muškarci će u isto vreme biti veoma strastveni, ljubomorno čuvajući svoju partnerku samo za sebe. Njihova seksualna energija u ovom periodu je na vrhuncu te vas očekuje period pun strasti, opsesije i fatalne privlačnosti. Oni će u ovom periodu tražiti partnerkinu potvrdu ljubavi u krevetu.

 

Ako ste dama i ukoliko ugrozite čast svog muškarca, on će želeti da vam se osveti, tako što će vam odmah vratiti sve milo za drago, a možda i u mnogo većem obimu nego što ste zaslužili.

Dame mogu privući opasni muškarci, pa čak i muškarci sa one strane zakona. Neke mogu započeti vezu sa muškarcima islamske veroispovesti.

 

Osobe kojima je Ascendent u znaku Ovna i Škorpije će biti osvetoljubivi a dodatnu energiju će im davati konkurenti i neprijatelji koje će želeti da pobede na ovaj ili onaj način.

 

U svojim natalnim kartama, Marsa u Škorpiji imaju: Džo Bajden, Mark Zukerberg, Brus Li, Merilin Menson, Čarli Šin, Patrik Svejzi, Grejs Keli, Leonadro Di Kaprio, Opra Vinfri, Brus Li, Mel Gibson, Čarli Šin, Mihael Šumaher, Stiven Sigal, Morgan Friman, Džon Tolkin, Čarls Bukovski, Bašar El Asad i drugi.

 

S obzirom da je tokom ovog tranzita sve do 22. novembra i Sunce u znaku Škorpije, nalazimo se u jednom veoma osetljivom periodu u kojem je potrebna mala varnica da sve eksplodira. U prirodi, znak Škorpije predstavlja vuklane, pa će oni ovog perioda biti mnogo aktvniji nego pre i to je jedan prirodan proces na koji čovek ne može uticati. Jedno kratko vreme, tačnije do 6. novembra Mars i Sunce će biti u konjunkciji što daje destruktivnu energiju ali i preporod i obnovu iste.

 

Od 7 do 12.novebra Mars u kvadratu sa Saturnom donosi seksualne probleme, destrukciju, hlađenje, prekid poslova, smanjanje posla, čekanje, kvarove i razne probleme. Posebno starije osobe bi trebale da budu pažljive. Mogući su prelomi.

 

Od 15 do 18.novembra Mars u opoziciji sa Uranom donosi nam eksplozivno ponašanje i promene na koje ne možemo uticati. Muškarci će biti nervozni i skloni tome da prekinu sve negativne odnose pa će u toku ovog perioda radije davati otkaze ili prekidati veze.

 

Od 17.novembra do 9.decembra Mars u sekstilu sa Venerom donosi veliku fizičku privlačnost. Ovo je period pojačanih susreta sa suprotnim polom. Strastvenost. Erotičnost.

 

Od 28.novembra do 1.decembra Mars u trigonu sa Neptunom ukazuje na to da će muškarci biti nepoverljivi, tajanstveni a mogu vas i posmatrati iz prikrajka ili se pobrinuti da vas špijuniraju. Pomozite osobi u nevolji.

 

5,6 i 7.12 Mars u sekstilu sa Plutonom govori o reorganizaciji posla. Vreme je za transformaciju a ako je potrebno, krenite iz početka.

 

Od 6 do 11.decembar Mars pravi i kvadrat sa Jupiterom što donosi povećanje obima posla do te mere da ćete morati da se ponovo organizujete. Možete na sebe preuzeti veliku odgovornost a da od toga nema nikakve koristi.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

 

OVAN – Bićete ljubomorni i osvetoljubivi. Razmišljate o podizanju kredita.

BIK – Mars u vašem polju partnerstva donosi vam problematičan emotivni period i puno svađa.

BLIZANCI – Mars u vašem polju posla donosi vam probleme sa klijentima i mušterijama.

RAK – Moguće su ljubavne svađe. Deca zaslužuju kaznu.

LAV – Neraščišćeni odnosi u porodici mogu dovesti do sukoba i svađa. Pozovite majstore.

DEVICA – Oprez je potreban u saobraćaju. Svadljivi ste ali i magnet za probleme, posebno na ulici.

VAGA – Očekuju vas povećani troškovi.

ŠKORPIJA – Bićete ljuti, napeti, zahtevni, vredni i hrabri. Sve u isto vreme. Ako vam neko stane na žulj, zažaliće.

STRELAC – Imate tajnog neprijatelja.

JARAC – Osetićete neverovatan pritisak na poslu. Šta god da uradite, možete biti kritikovani.

VODOLIJA – Izbegnite putovanje u inostranstvo. Produbljivanje saradnje sa inostranstvom.

RIBE – Očekuju vas dugovi i problemi zbog istih.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *