Vreme je za tranzt Marsa kroz znak Riba u kojem će ova planeta pokazati da je slabe volje, promenljivog raspoloženja, bez hraborsti i črvstine da istraje u svojim naumima. Biće dovoljno da neko nešto kaže ili da vas zaplaši pa da odustanete od svojih ciljeva.

Ukoliko se bude osećao ugroženo, Mars u Ribama se neće libiti da podmeće, laže, igra prljavo, sabotira,špijunira i ogovara svoje protivnike. Pošto znak Riba predstavlja misteriju i sve ono što nam je najasno, a opisuje i sam virus Covid 19, tek sada će se zahuktati prepucavanje velikih sila oko toga – da li je virus nastao u laboratoriji, ko je odgovoran za širenje pandemije I da li je po sredi biološki rat. Rusija će se naći u nepovoljnom položaju jer znak Riba opisuje upavo ovu zemlju, a Mars joj donosi dodatne nevolje. Teorija zavera biće na pretek, svi će se plašiti za sebe a sumnjaće se u sve. Delovaće kao da je ceo svet poludeo.

Na poslu možete praviti katastrofalne greške, možete imati nesuglasice i afere sa kolegama, možda ćete morati da menjate bolesnog kolegu ili ćete na poslu biti usamljeniji nego inače.

Prijaće vam obavljanje poslova u tišini jer se možete skoncentrisati na ono što radite. To će vam biti potrebno ukoliko se bavite umetnošću jer samo na taj način ćete postići dobre rezultate.

Zbog Marsa u Ribama neki od vas smatraće svoj posao potpunim promašajem ili pogrešnom  investicijom, dok će drugi imati mnogo manje posla nego obično.

Možete biti obeshrabreni ili plašljivi da krenete u akciju.

Ovaj tranzit može vam doneti osećaj da uopšte niste sigurni šta to radite i da li je to što radite ono što želite. Nesigurnost i strah od propasti možete da namirišete u vazduhu.

Mars u Ribama donosi pojačane aktivnosti ljudi sa one strane zakona, više nelegalnog posla, više pljački i prevara, ali i više aktivnosti tajnih službi i špijuna.

No, nije Mars u Ribama tako loš, jer ga možete iskoristiti i za pomaganje ljudima iz svog okruženja ili za volontiranje. Ovaj Mars ume da se žrtvuje jer je veoma saosećajan.

Sam znak Riba predstavlja ljude koji su zaposleni u zdravstvu, najpre doktore, a potom i sve ostale koji se brinu o pacijentima, što govori da će zdravstveni radnici narednih dana imati puno posla. Posebno će zdravlje muške populacije biti ugroženo, zbog čega se preporučuje odlazak kod lekara. S obzirom da sada Mars ulazi u znak Riba treba biti oprezan po pitanju virusa.

Sjajan period je za muzičko stvaralaštvo, komponovanje i muziciranje.

Osobe koje su rođene u znaku Riba postaće agresivnije i imaće više volje, a osobe kojima je Ascendent u Škorpiji ili Ovnu biće povučenije i emotivnije.

Marsa u Ribama u svom horoskopu imaju i poznate ličnosti poput: Hit Ledžera, Merlin Monro, Elizabet Tejlor, Če Gevare, Tom Henksa, Sindi Kraford, Tine Tarner, Denzela Vošingtona, Eltona Džona, Entoni Hopkinsa, Ave Gardner, Bili Holidej,Simon de Bovoar, Kazanove, Fil Kolinsa, Luis Hamiltona i drugih.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *