Mars u Biku otvara jedan zanimljiv period koji donosi borbu za sigurnošću i teritoriju. Ovaj Mars na prvom mestu cenu materijalnu sigurnost te će svi njegovi koraci podrazumevati da to i obezbedi. Upravo u narednom periodu vam neće biti važno koji posao obavljate već za koliko novca. Sve ima svoju cenu i ovoga puta ćete znati da naplatite svoj rad i trud.

 

Ovaj Mars se aktivira da bi obezbedio sebe i svoju porodicu sa dovoljno hrane i novca ali problem ovog znaka je to što njemu nikad nije dovoljno. Koliko god da ima, koliko god da poseduje – njemu je to malo. Ako bi iza sebe u ovom period imali pećinu sa blagom ili kakav sef, to vam ne bi pružilo dovoljnu sigurnost.

 

Kada govorimo o spremnosti jednog Marsa da se aktvira i pokrene na akciju, moram da istaknem da je ovaj Mars u izgonu i ne pokazuje baš naročito dobre osobine. Lenj je, dugo se predomišlja da li da se pokrene i preduzme nešto, ali, ukoliko treba da brani svoj imetak i ono što je on zaradio ili ukoliko treba da dodatno zaradi koji dinar ili evro više, onda on ustaje i pokazuje svoju odlučnost.

 

Osim toga, ovaj Mars će se aktivirati da brani sve što je njegovo a tu se podrazumeva i teritorija. Upravo je to razlog na koji će se oslanjati neke vojne akcije – borba za teritoriju. Takođe, znak Bika predstavlja hranu, oranice, njive, poljoprivredu i selo, a tranzit Marsa kroz ovaj znak može da aktivira probleme vezane za nabavku hranu, poskupljenja, nestašice ali i veće trgovinske probleme vezane za hranu. U pojačanju će biti i svi poljoprivredni radovi i sada će svi mnogo žešće prionuti na poljoprivredne poslove nego ikada pre.

 

Ulazimo u jedan nestabilniji period kada je novac, finansijski i bankarski sistem u pitanju gde su moguća kolebanja i variranja valuta. Sve je nestalabilno i neizvesno.

 

Muškarci mogu u toku ovog perioda poželeti da oprobaju svoje kulinarsko umeće jer znak Bika predstavlja gurmanluke, a osim toga, jači pol će u ovom periodu više biti angažovan oko kupovine i nabavke hrane, te će se zabeležiti i povećan broj muškaraca koji kupuju na pijačnim tezgama….

Idealno je vreme za kupovinu i opremanje kuhinje, za kupovinu escajga, kompleta za ručavanje, kuhinju možete ponovo sa novim setom šerpi, tiganja i lonaca ali vodite da na izazovete požar u kuhinji ili da vam jelo ne zagori.

Trošićete ponekad neprimereno i bez razmišljanja, a novčani problemi mogu takođe ispratiti ovaj period uz česta poskupljenja.

 

Kada je ljubav u pitanju, jačem polu biće potrebno više milovanja, zagraljaja i poljubaca. Bliskost će biti veoma važna. Muškarci mogu biti posesivni i ljubomorno čuvati voljenu osobu koju će želeti da zadrže samo za sebe.

U isto vreme, dame će gledati da izaberu situiranog muškarca. Osim toga, biće im privlačni i muškarci koji žive na selu, pave se poljoprivredom ili proizvodnjom hrane a simpatisaćete i nekoga ko nema baš uglađene manire i neko ko vas više podseća na gorštaka.

Neki mogu biti osvojeni bojom glasa. Hrapav, promoukao glas može da probudi seksualnu želju kod druge strane.

Kada smo kod glasa, muškarci će u ovom periodu više pevati ili slušati muziku. Nekima Mars (posao) u Biku (pevanje) može doneti povećane angažmane.

 

Znak Bika u astrologiji predstavlja države poput Turske, Španije i Izraela, te bi ove zemlje mogle imati problema u narednom periodu ili biti vojno aktivnije.

 

U svojim natalima Marsa u Biku imaju i neke poznate ličnosti, poput: Madone, Majkl Džeksona, Selana Gomez, Tom Kruz, Hitler, Džon Kenedi, Maraja Keri, Selin Dion, Brus Vilis, Mik Džeger, Džesika Alba, Čarli Čaplin, Robert de Niro, Isak Njutn, Muhamed Ali, Kejt Mos, Salvador Dali, Osama bin Laden i drugi.

Mars će u narednom periodu praviti značajnije aspekte:

 

Od 5.7 do 7.7 Mars u sekstilu sa Merkurom donosi direktnost u komunikaciji, intelektualno nadmetanje i sukobljavanje. Deca će imati puno energije i zbog toga ih usmerite na neku sportsku aktivnost.

 

Od 24 do 27.7 – Mars u kvadratu sa Merkurom donosi neprijatnosti, svađe, uvrede i prepirke na društvenim mrežama, probleme u saobraćaju, kvarove, lomove, štetu na automobilu itd. Sukob sa mlađim osobama, susedima ili rođacima. Padovi, povrede i lomovi.

 

Od 27.7 do 7.8 – Mars u sekstilu sa Venerom donosi povećano uzbuđenje i želju. Susreti i sastanci među muškarcima i ženama. Mogućnost početka ljubavnog odnosa. Na poslu ćete biti lenji ili ćete biti skloniji saradnji sa drugim ljudima.

 

Od 27.7 do 2.8 – Mars u konjunkciji sa Uranom donosi mogućnost novih poznanstava, pojavljivanje u vaš život novih muškaraca – potencijalnih partnera, prijatelja ili kolega. Ovo je period u kojem možete imati potrebu da menjate posao, date ili dobijete otkaz. Donosi prenagljenost, nervozu i potrebu za promenama. Probelmi sa strujom. Najavljena poskupljenja vas mogu iznervirati. Promene.

 

Od 5.8 do 11.8 – Mars u kvadratu sa Saturnom donosi odlaganje i kočenje veći broj poslovnih projekata. Pomeraju se rokovi, vremenski uslovi ne dozvoljavaju obavljanje nekih poslova, nedostaju radnici ili materijal da se sve završi. Ne forsiraje ništa na silu jer ćete teško uspeti da završite sve u roku. Muškarci mogu biti neraspoloženi, depresivni i nesposobni. I u krevetu mogu beležiti fijasko.

 

Od 9 do 12.8 – Mars u sekstilu sa Neptunom ukazuje da je potrebno da budete velikodušni i pomognete osobi u nevolji. Moba. Ispomoć.

 

Od 13 do 15.8 – Mars u trigonu sa Plutonom donosi ljubomoru, pritsak i tenzije. Regeneracija. Dizanje iz pepela. Nešto morate uništiti da bi sagradili još bolje i lepše.

 

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Sada ćete dobiti neke nove motive. U drugoj polovini ovog aspekta očekuju vas veći troškovi.

 

BIK – Postajete preduzimljivi i borbeni. Motivisani ste. Možete iznenaditi druge svojom direktnošću i postavljanju jasnijih linija. Povrede.

BLIZANCI – Mars u 12 polju donosi vam tajne neprijatelje ili rad sa puno grešaka. Bavite se humanitarnim aktivnostima ili pomozite ljudima u okruženju. Loše spavate.

RAK – Pazite da se ne zamerite sa prijateljima oko novca. Drugi deo tranzita donosi lošije zdravlje. Problemi na letovanju ili kakva neugodnost.

 

LAV – Postajete sve nezadovoljniji svojim finansijama i rešeni ste da o tome pričate sa svojim poslodavcem.

DEVICA – Neprilike prilikom putovanja u inostranstvo. Preuzimate previše posla na sebe.

 

VAGA – Pred vama je strastven ljubavni period. Vaš libido će biti veoma jak. Izmirite dugovanja i ne uzimajte kredit ako vam nije neophodan.

 

ŠKORPIJA – Ovo je period u kojem ćete imati mnoštvo nesuglasica sa partnerom a sve će kulminirati krajem meseca kada bi bilo najbolje da se udaljite od partnera i otputujete negde sami.

 

STRELAC – Svađe sa kolegama. Neprijatnosti na radnom mestu. Moguće su i manje povrede i udarci.

 

JARAC – Mars u vašem polju ljubavi donosi ljubavne poteškoće i nezadovoljstva emotivnim odnosom. Sada je vreme da kažete ono što vam smeta. Neprilika preko dece.

 

VODOLIJA – Očekujte lošije porodične odnose i poslove vezane za domaćinstvo.

 

RIBE – Oprez je uvek neophodan a pogotovo prilikom putovanja. Nesuglasice sa bratom ili sestrom.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *