Bila je jedna od najvećih operskih diva. Raspon njenog glasa je bio pravo čudo jer je mogla da interpretira glasove od soprana do tenora. Njena privlačnost bila je magnetska, tako da je u svoje vreme bila popularnija od mnogih holivudskih zvezda ali to joj nije donelo ličnu sreću. Celog života je volela jednog čoveka koji nije dovoljno voleo nju. Da bi zadobila njegovu pažnju trudila se da bude bolja u svom poslu, neprestano pomerajući sopstvene granice a onog dana kada je izgubila njega, izgubila je i glas, pa se više nikad nije vratila operi.

Marija Kalas bila je veoma strastvena osoba o čemu govori njen Ascendent u znaku Škorpije. Pluton u 8 polju u Raku, vladar Ascendenta, doneo joj je veliku emotivnost ali ljubomoru s kojom je morala da živi.  Rođena je u znaku Strelca koji joj je doneo život u Grčkoj, zemlji njenog porekla jer je ovo znak koji ukazuje na inostranstvo i na to da će sigurno u jednom periodu živeti negde daleko od mesta svog rođenja. To se i ispunilo jer osim Grčke, Marija Kalas je često bila na putovanjima širom sveta, što joj je i donelo svetsku slavu. Tome  može da se zahvali i Jupiteru u sedištu u njenom 1 polju a osim Sunca i Merkuru u ovom znaku.

Bila je udata za Batista Meneginija koji je bio oko 30 godina stariji od nje ali u tom trenutku njegovo bogatstvo je bilo dovoljno veliki razlog da Marija Kalas stupi u brak, pogotovu što ju je on na svaki način finansijski podržavao i podsredstvom svojih veza i uticajnih poznanstava, njoj krčio put slave. I stvarno, kada pogledamo njeno 7 polje – polje partnerstva, vidimo da ono počinje u znaku Bika – znaku koji upravo ukazuje na operu ali i na novac. Venera, vladar njenog 7 polja se nalazi u znaku Jarca (stariji) što joj je donelo starijeg supruga. Venera je položena u njeno 2 natalno polje – polje finansija ali i opere, zbog čega možemo da zaključimo da ju je njen suprug bezrezervno podržao i pomagao da postane poznata operska pevačica. Po položaju njenog 7. polja, pitanje je da li bi ona ikad postala najlsavnija operska diva da nije bilo njenog surpuga.

A onda je upoznala njega. Aristotela Onazisa. Čoveka kojeg je ludo volela. Čoveka zbog kojeg je ostavila supruga i zbog kojeg je stavila i svoj život na kocku. Ali problem je bio što on nije dovoljno voleo nju. Nipodoštavao je to što ona radi, govoreći kako ga opera nimalo ne zanima. I upravo iz tog razloga se ona trudila da bude još bolja, kako bi stekla njegovu naklonost.

Iako nije bila sa njim u zvaničnom braku, može se reći da su jedno vreme živeli zajedno a to se vidi i u kroz njeno 9 polja koje opisuje drugu zajednicu. Ovo polje je prirodno polje Strelca pa se događa to da ona upravo Aristotela Onazisa upoznaje u inostranstvu. 9 polje počinje u znaku Lava što ukazuje da njen 2 suprug veoma uspešan i ostvaren a Sunce u Strelcu govori i da je on veoma bogat i ostvaren. Sunce se nalazi na 10 stepenu, pa je i Aristotel dosta stariji od nje, kao što je bio i njen prvi suprug.

I sama je izjavila da voli starije muškarce, a i ne čudi kada ima Veneru (ljubav) u Jarcu (stariji), potom, vladara 5. Polja (ljubavni partneri) – Mars u konjunkciji sa Saturnom (stariji muškarac) i  Sunce (muž) na 10 stepenu (stepen Jarca – stariji muž).

Aristotel Onazis je nije nikad oženio iako se razveo zbog nje a to se vidi kroz aspekt Sunca (2. muž) u kvadratu sa Uranom (sloboda, nezavisnost). Ali bez obzira na sve to, iz položaja planeta u njenoj karti se vidi da je on taj koji je inicirao vezu sa njom i želeo da mu je ona negde u blizini. Čak i kada je kasnije bio u braku sa Džeki Kenedi, on je pozvao Mariju Kalas da bi obnovio njihovu vezu.

Na samrti, Onazis ju je pozvao kod sebe i rekao joj je: “ Voleo sam te. Ne uvek dobro, ali toliko koliko sam samo mogao.”

Kada je shvatila da više nema potrebe da bilo kome dokazuje kako je velika pevačica i poželjna žena, napustila je i operu. Dve godine nakon smrti svoje najveće ljubavi, 16. septembra 1977, u svojoj pedeset trećoj godini umrla je i Marija.

Zagrlila je smrt kao osoba rođena sa Ascendentom u Škorpiji (smrt) i Plutonom u 8 polju (smrt) jer je to jedino što ju je vezivalo sa čovekom kojeg više nema.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Zakazivanje tumačenja natalne karte možete obaviti putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber/Whatsapp) na +381649031191, Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *