Na ovom svetu postoji i osobe koje se nalaze sa one strane zakona. Svojevoljno ili igrom prilika, ljudi pristupaju u razne organizacije koje nelegalno posluju jer se na taj način lakše dolazi do novca, brže se pravi profit i preko noći se postaje bogat. Ipak, mnogima novac i nije bitan. Već uticaj i moć koje pravi vaše ime gde god da se pojavite.

Sve organizacije koje posluju sa one strane zakona su mafijaške i u astrologiji su opisane znakom Škorpije i njenim vladarima Plutonom i Marsom.

U natalnim kartama velikih mafijaških bosova uvek je izraženo nešto od ovoga, stepeni Škorpije (8 i 20) i 8. Natalno polje (polje Škorpije).

Zanimljivo je da je mafija jedno vreme u velikim američkim gradovima pretežno živela od plaćanja reketa. A kada pogledamo, taj procenat danas, u vidu poreza, plaćamo državi. A porez i reket su opisane istim znakom, znakom Škorpije.

Današnji primer je natalna karta mafijaškog bosa, svima dobro poznatog – Lakija Lučana.

To mu nije pravo ime, već nadimak. A dobio ga je s razlogom. Naime, nekoliko puta njegovi protivnici su pokušali da ga ubiju i on je svaki put izbegao smrt. Zato je proglašen srećkovićem – Lakijem!

Kako se to vidi u njegovoj natalnoj karti?

Laki Lućano je rođen u znaku Strelca (sreća) i sa podznakom u Vodoliji. Vladar njegov podznaka je Uran koji se nalazi u 9. Polju (polje Strelca – sreća). Kada pogledamo njegovo 8 polje (polje smrti) vidimo da se u njemu nalazi Jupiter (planeta sreće) a samim tim donosimo zaključak da je on bio pod velikom zaštitom planeta i da je svoj nadimak opravdano zaslužio.

Znak Strelca i 9 polje koje je u njegovoj natalnoj karti veoma izraženo (6 planeta se nalazi u 9 polju) ukazuju i na to da ga život i uspeh očekuju u inostranstvu (9. Polje, Strelac).

Kako se u ovoj natalnoj karti vidi mafija?

Tumačenje natalne karte se uvek kreće od Ascendenta i njegovog vladara. Kada pogledamo kartu Lakija Lućana vidimo da je on rođen sa Ascendentom (podznak) u znaku Vodolije i sa Uranom (vladar Vodolije) u znaku Škorpije (mafija). Uran je egzaltiran u ovom znaku a samim tim ima veoma jako dejstvo.

Kako se vidi da je on „otac“ organizovanog kriminala?

Sunce u svakoj natalnoj karti predstavlja oca u natalnoj karti ali predstavlja i nešto u čemu smo mi uspešni (Sunce – uspeh) Sunce Lakija Lučana se nalazi na moćnom 2. Stepenu Strelca. Ovaj stepen je poznat kao stepen inovatora i pionira u nekoj oblasti života, a znak Strelca (inostranstvo) je ukazivalo da će postati moćan u inostranstvu.

Najviše se obogatio zahvaljujući prostituciji. Posedovao je preko 200 bordela. A iako se bavio još raznim poslovima – prodajom droge, krijumčarenje alkohola, reketiranjem i ubistvima, u zatvor je dospeo zbog prostitucije. Protiv njega je svedočilo 28 prostitutki.

Ovi podaci iz života mafijaškog bosa se vide u njegovoj natalnoj karti. Ako pogledamo 8 natalno polje (polje Škorpije – prostitucija) vidimo da ono počinje u znaku Vage ( lepe žene – prostitutke). U ovom polju Laki Lućano ima najbolju moguću planetu – Jupiter koja uvek ukazuje na veće novčane dobitke i što je njemu donelo zaradu (Jupiter) preko prostitucije (8. Polje – polje Škorpije).

Kada pogledamo njegovu natalnu Veneru (prostitutke) vidimo da se nalazi na 12 stepenu (stepen Riba – zatvor) Škorpijeu 9. Polju (svedočenje, suđenje).

Iz zatvora je i dalje upravljao poslovima. A kako i ne bi, kada je vladar njegovog 12 polja (zatvor) Saturn na vrhu 10.polja (upravljanje, posao). Kasnije, iz zatvora je deportovan nazad u njegovu rodnu Italiju (Jarac, Saturn – deportacija).

Svako ima svoj put ili svoju stranputicu. I nijedan izbor nije lak.

Na svakom se nalaze određeni problemi.

Na neke možemo da utičemo. Na neke ne. Pitanje je da li bi Laki Lučano imao toliko sreće u životu da je imao drugačiji raspored planeta u horoskopu. A ako je već tako, da li mi onda uopšte o nečemu odlučujemo ili je to samo privid koji imamo?

Da li možemo da promenimo svoju sudbinu? Da li možemo da drugačije promešamo karte i izaberemo drugi životni put? I kada nastaje taj trenutak kada možemo da biramo, kada se osvestimo i zapitamo gde smo to bili godinama?

Zainteresovani za tumačenje natalne karte se mogu javiti putem mail-a na: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber/WhatsApp) +381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Dobro došli!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *