OVAN – Potrebno vam je malo distance i odmora od partnera a to ćete pronaći u poslu kojim se bavite. Slobodni Ovnovi, postajete sve nesigurniji u sebe i svoju privlačnost. Jaki ste samo na rečima! Pređite na dela.

BIK – Morate razumeti sve partnerove hirove da biste mogli da ga volite svim srcem. Voljena osoba se podsvesno plaši da nije dovoljno dobra za vas. Slobodni Bikovi, potpuno ste posvećeni svojim osećanjima ali pokušavate da ih držite pod kontrolom. Moguć je sasatanak.

BLIZANCI – Dosta ste fokusirani na partnera i svoj brak ali uskoro ćete izgubiti interesovanje i vratiti na staro. Slobodni Blizanci, osećate da je vreme da se skrasite kraj srodne duše, ali se čini da takvu još niste upoznali. Dvoumite se ko je vam je bolji.

RAK – Živite pod partnerovim normama i pritisku, tako da često razmišljate o svojim postupcima, predlozima i rečima da ne biste povredili dragu osobu. Slobodni Rakovi, pokušavate da ostvarite veću bliskost sa dragom osobom putem poruka i društvenih mreža, ali na kraju možete postati ljubomorni i razočarani.

LAV – Imaćete sa partnerom solidan odnos a najviše ćete se razumeti oko svakodnevnih dešavanja i posla. Podrška i mentalna povezanost.  Moguće da ćete na kraći put otići sami. Slobodni Lavovi, osoba iz prošlosti može poljuljati vaše vrednosti i stavove.

DEVICA – Jedna napeta situacija u domu vas može isprovocirati da napokon kažete šta mislite i osećate. To može doneti preokret ali na bolje. Pred vama je period ljubavi! Slobodne Device, treba da se potrudite oko drage osobe a ne da se ponašate kao da to nije ništa. Obratite pažnju na svoj izgled.

VAGA – Sa partnerom imate konstruktivni odnos jer nije baš da vam se mišljenja poklapaju u svemu ali ste spremni da saslušate jedno drugo a to može biti jako dobro. Slobodne Vage, ljubavna dešavanja vas očekuju na poslu. Može vam se dopasti koleginica, kolega.

ŠKORPIJA – Kada ste dodatno motivisani, umete da budete prvoklasni glumac i da se ponašate kao da je sve u najboljem redu. A da li je? Mogući su tajni kontakti ili flert. Slobodne Škorpije, uspeli ste da sakrijete svoje namere i prikrijete svoje tragove. Ne brinite, vaša tajna ostaće tajna.

STRELAC – Ponekad umete da budete preagresivni u samom pristupu prema partneru tako da on ne zna šta da vam kaže osim da se povinuje vašoj volji. Slobodni Strelčevi, razmišljate kako da odbijete osobu koja vam se uporno udvara.

JARAC – Iz dana u dan postajaćete sve raspoloženiji i zadovoljniji sobom. Vraća vam se vera u sebe, pa ćete u skladu sa tim, promeniti ponašanje i prema bližnjima. Slobodni Jarčevi, moguća je ljubavna avantura sa mlađom osobom. Početnu strast kasnije može ohladiti razlika u godinama.

VODOLIJA – Pre bilo čega vam je jako bitno da sa partnerom imate iskren i prijateljski odnos u kojem možete bez ustručavanja da kažete ono što mislite. Na onome što vas dvoje imate drugi mogu biti ljubomorni. Slobodne Vodolije, u vaš život se vraća jedna osoba koja će pokušati ponovo da vas osvoji.

RIBE – Ako želite da sa partnerom ostvarite bolji odnos, potrebno je da voljenoj osobi otkrijete sve tajne koje vas muče, pa čak i da to znači da tim postupkom možete izdati dragog prijatelja. Slobodne Ribe,  puno toga ne zavisi od vas. Ne primajte ništa k srcu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *