OVAN – Trebalo bi da razmislite o svom ponašanju koje povređuje dragu osobu, a ona nema hrabrosti da vam to kaže. Slobodni Ovnovi, vaši komentari privlače pažnju jedne osobe koja se zaljubljuje u vas.

 

BIK – Moraćete da poslušate voljenu osobu, iako to činite nerado. „Spustite loptu“ jer samo tako možete nešto postići. Gosti u domu. Slobodni Bikovi, jedna uticajna i obrazovana osoba vas oduševljava. Moguć poziv za putovanje.

 

BLIZANCI – Ovo je sjajan period u kojem ćete moći da ostvarite zajedničke snove vezane za dom i porodicu. Saslušajte voljenu osobu. Slobodni Blizanci, napokon upoznajete osobu koja vam odgovara u mnogo čemu. Zakažite sastanak.

 

RAK – Niste vi krivi što se dopadate drugim ljudima. Partner ne može ništa da vam kaže za ponašanje jer se ponašate po njegovim očekivanjima. Slobodni Rakovi, uveseljavaju vas susreti sa jednom osobom. Prija vam udvaranje jednog Bika.

 

LAV – Ovih dana ćete, za divno čudo, biti veoma raspoloženi i veseli, iako nemate stvarni razlog za to. Vaš duh i slobodan pristup će svakoga razoružati. Slobodni Lavovi, što više se krećite i izlazite jer ovo je vaše leto. Ljubav je u vazduhu.

 

DEVICA – Uspevate da povratite partnerovu ljubav i da izgladite nesporazume između vas. Ipak, neke stvari morate i „progutati“. Slobodne Device, možda ne možete imati ljubav, ali pravog i iskrenog prijatelja, možete. Jedna Riba vas inspiriše.

 

VAGA – Pred vama je sedmica u kojoj ćete se podsetiti zašto vas je partner privukao. Primetićete kod njega jednu osobinu koju imate i vi. Da li je to dobro ili loše, sami ćete uvideti. Slobodne Vage, ovo će biti vrelo leto a puno Vage do kraja jeseni će biti u vezi. Da li ste među njima?

 

ŠKORPIJA – Nećete imat naročito dobar odnos sa partnerom jer kao da se borite čija će biti zadnja. Poradite na strastvenosti u vašoj vezi. Slobodne Škorpije, o vama se raspituje osoba iz vaše prošlosti sa kojom možete obnoviti vezu, ako priznate krivicu za svoje postupke.

 

STRELAC – Ako ste u dužoj vezi ili braku, ovo je period kada možete poraditi na proširenju porodice. Partner očekuje da se posavetujete s njim. Slobodni Strelčevi, susreti sa mlađom osobom postaju vam sve interesantniji.

 

JARAC – Imate utisak da vas partner zaboravlja kada mu ide dobro. Zbog toga vam je mnogo krivo i teško da ćete tek tako preći preko svega. Slobodni Jarčevi, moguća je veza sa osobom iz vašeg kraja koju često srećete na ulici.

 

VODOLIJA – Partner je ovih dana veoma dobro raspoložen, ali trebalo bi da se zapitate zbog čega i šta je pravi razlog tome. Dobijate poziv za slavlje. Slobodne Vodolije, osoba sa posla jedva čeka ponovo da uhvati vaš pogled. Dopadate se nekome ko je već u braku.

 

RIBE – Partner sumnja da ste sa jednom osobom koju znate odavno samo prijatelji. On smatra da ima osnova da veruje da je između vas bilo nešto više. Slobodne Ribe, moguć je početak nove ljubavne veze. Ne slušajte prijatelje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *