OVAN – Dosta će vam značiti vreme koje budete proveli u razgovoru sa partnerom. Potrebna vam je njegova podrška i osećaj da je on tu za vas. To vas smiruje i vraća na pravu stazu. Slobodni Ovnovi, mlađa osoba je i dalje aktuelna a uskoro možete obnoviti kontakt na društvenim mrežama sa još jednom osobom.

BIK – Mars u vašem znaku donosi vam ratobornost i potrebu da se nadmećete sa partnerom što nikad nije dobro za jednu vezu. Ulazite u period prepirki i nesuglasica, ali sve to držite pod kontrolom. Slobodni Bikovi, dame će imati uspeha u ljubavi jer mogu privući jednog muškarca koji zna šta hoće. Dopadate se Ovnu.

BLIZANCI – Najveći deo sedmice provodićete vreme za članovima porodice a ukoliko ste slobodni, najavite posetu rođacima koji će vam se iskreno obradovati. Sa partnerom imate odlično slaganje. Slobodni Blizanci, pripadnici muškog pola će imati dosta sreće kada je ljubav u pitanju. Početak nove ljubavne veze.

RAK – Pred vama je sedmica koja donosi podršku partnera i sigurnost u emotivnom odnosu. Ako ste planirali putovanje, sada je pravi trenutak da ga realizujete i odete sa voljenom osobom negde daleko. Slobodni Rakovi, stara ljubav će želeti da sa vama obnovi kontakt i ponudi će vam neku vrstu tajnog ljubavnog susreta.

LAV – Suština jedne veze leži u poverenju i upravo to može biti razlog vaše i partnerove prisnosti. Slažete se i prilikom odabira letnje destinacije. Vreme je da zajedno negde otputujete. Slobodni Lavovi, sada se nalazite u fazi prikupljanja informacija o osobama koje vam se dopadaju ali teško da ćete se narednom perioda odmaći odatle.

DEVICA – Partneru nikako ne prija prevelika gužva a vi se plašite da on samo stvara izgovore da bi mogao da radi kako hoće. Pozovite prijatelje, oni su uvek za svaku vašu ideju. Slobodne Device, jedna osoba sa posla vas simpatiše ali se i kontroliše da to pokaže pred svima. I bez toga, shvatićete o kome se radi.

VAGA – Pronađite malo vremena za drage ljude i pokušajte da se opustite i odmarate. Primetićete i da je partner dosta opušteniji, pa ćete više uživati u njegovom društvu. Slobodne Vage, lako može doći do obnove nekih starih kontakta što će vam itekako prijati.

ŠKORPIJA – Ne može reka uz brdo da teče, kao ni da vi ispravite neke stvari. Mars na vrhu 7. Polja donosi period sukoba i nesuglasica, ali to ne znači da treba da odustanete već da se duplo više borite za vašu ljubav. Slobodne Škorpije, napravite mesto u svom životu za nekoga ko, negde tamo, čeka na vas. Promenite životne navike i promenite taktiku.

STRELAC – Vreme je da se posvetite onima koje volite a ako ste roditelj, vaša deca treba da budu na prvom mestu. Kad ste se zadnji put igrali sa njima? Sada je vreme da to promenite jer se uspomene stvaraju danas. Slobodni Strelčevi, tiha voda breg roni a vi ste rešeni da preuzmete inicijativu. Nemate šta da izgubite.

JARAC – Ovo je za Jarčeve povoljan period jer će imati više vremena da se posvete voljenom biću a neki će ovih dana postati svesni koliko im partner znači. Ne dozvolite da vas pojede monotonija života. Slobodni Jarčevi, neko bi rekao kako imate sreće a osoba čiju ste pažnju sada privukli bi se svakome dopada.

VODOLIJA – Partner je posvećen poslu ali to vam sada ne smeta jer i vi imate slične težnje a uz to, nadahnjujete jedno drugo i držite se jedno drugoga. Partner je svestan koliko vam je stalo do njega ali se plašite da on to ne zloupotrebi. Slobodne Vodolije, ovog puta postoje velike šanse za početak nove ljubavne veze.

RIBE – Nekad vam teško padnju porodične obaveze. Svi gledaju i računaju na vas a vi osećate omču oko vrata jer nemate svoju slobodu. Gosti u domu a žudite za mirom i snom. Život se sastoji od ustupaka. Slobodne Ribe, dopada vam se mlađa osoba ali smatrate da su vaši pogledi na svet veoma različiti i da to može biti uzrok neuspeha moguće veze.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *