OVAN – Ako neko može da vas smiri onda je to partner. Ukoliko vam se nađe koji dan slobodan, obavezno ga provedite sa voljenom osobom koja je ovih dana dosta usamljena jer nikad nemate vremena za nju. Slobodni Ovnovi, sve što možete da očekujete su tajne simpatije i platonske ljubavi.

BIK – Možete se osetiti ugroženo jer partner vuče pogrešne finansijske poteze a to može biti i uzrok zahlađenja u braku jer vi ne možete da se opustite zbog svega što se događa. Slobodni Bikovi, stari partner se raspituje o vama, gde ste, s kim ste i da li ste srećni.

BLIZANCI – Partner i vi u potpunosti isto razmišljate a vremenom sve više ličite. Oboje ovih dana možete želeti da izađete u susret jednom prijatelju tako što ćete mu pomoći. Činite dobra dela i budite zadovoljni sobom. Slobodni Blizanci, preko prijatelja možete ostvariti novo poznanstvo ali to neće ostaviti veći trag na vaš život.

RAK – Ovo je period u kojem će vam se ispuniti želje i u kojem ćete uspeti da povratite ravnotežu u braku. Parnterova porodica vam pomaže ili peko njih možete očekivati dobitak. Slobodni Rakovi, u narednom periodu lako možete ostvojiti uticajnu osobu ili svog pretpostavljenog.

LAV – Ovako kao niste ljubomorni a u stvari jedva se kontrolišete da ne iskočite iz sopstvene kože. Obradujte partnera. Znate već šta voli. Slobodni Ovnovi, ovo je za vas period ljubavnih afera ali nećete se nigde zadržati duže nego što je to neophodno.

DEVICA – Nalazite se u blagoslovnom periodu u kojem će vam cvetati ruže a ono što je bitno je da vi budete inicijator svega lepog. Neke Device se mogu veriti ili pričati sa partnerom o zajedničkom životu. Slobodne Device, jedna osoba se zaljubljuje u vas a vama se dopada osoba koja je u braku.

VAGA – Sedmica ispred vas donosi vam bezbrzoj interesantih mogućnosti a možete iznenaditi i partnera sa jednim lepim gestom. Moguća je zajednička poslovna saradnja.   Slobodne Vage, sasvim izvesna je avantura na poslu ili tajni flert.

ŠKORPIJA – Vaša je sreća što vam partner sve prašta. Ipak, ne možete sve kako vi hoćete. Ne zaboravite i da vaši ukućani imaju svoje snove i želje. Slobodne Škorpije, potrebno je da se pokrenete, više družite i izlazite jer se sada u vašem životu može pojaviti nova osoba koja će vaš život uzdrmati do temelja.

STRELAC – Ako ste u braku gledajte da ne zanemarujete svoje obaveze. Partner može imati interesantna zanimanja i time aktivirati i vas same. Ako ste roditelj, vaš partner je trenutno posvećeniji deci od vas. Slobodni Strelčevi, sa mlađom osobom postajete jako bliski ali niste radi da o svojim osećanjima pričate sa ljudima iz okruženja.

JARAC – Bićete u svom elementu a jako je važno da sačuvate svoj mir i spokoj koji sada osećate. Od partnera možete očekivati novčanu podršku ili manji dobitak. Slobodni Jarčevi, neki od vas ljubav svog života mogu sresti negde na selu ili prirodi.

VODOLIJA – Opušteni ste i svesni svojih kvaliteta a odnos sa partnerom je stabilan i može postati sve bolji. Između vas vlada poverenje. Slobodne Vodolije, nije da niste primećeni a ukoliko vam se neko bude udvarao, dočekaćete te to sa osmehom. Moguć je početak nove veze i zaljubljivanje.

RIBE – Trebalo bi da izbegnete ležernije ponašanje prilikom trošenja novca jer sutra možete imati problema zbog toga. Što se tiče odnosa sa partnerom, on bi vam u ovom trenutku skinuo zvezde sa neba. Slobodne Ribe, očarani ste pojavom jedne osobe u vašem životu i sve vas to intrigira i raduje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *