OVAN – Želite da ispunite partneru želju ali ste svesni da to košta i trenutno to možete ostvariti samo ako se zadužite. Dame, moguća je trudnoća. Slobodni Ovnovi, sa osobom rođenom u znaku Strelca možete doživeti vatrenu avanturu.

BIK – Nesuglasice u emotivnom životu mogu kulminirati zbog seksa. Previše ste hladni i nezainteresovani. Slobodni Bikovi, ne želite da se upuštate u ljubavnu avanturu jer ne tražite seks već nekoga ko će vas voleti.

BLIZANCI – Partner i vi ćete biti dobro raspoloženi. Možete ostvariti plan vezan za putovanje u inostranstvo. Slobodni Blizanci, moguća je obnova kontakta sa osobom iz prošlosti.

RAK – Partner može nenadano dobiti novu poslovnu mogućnost zbog koje se dvoumi. Pojačana nervoza zbog toga. Slobodni Rakovi, vreme je da odbijete osobu sa posla ako stvarno niste zaintresovani.

LAV – Potrebno je da naučite da uživate u onome što imate. Partner vam trenutno ne pruža ni jedan razlog za svađu zbog čega vas još više veže za sebe. Slobodni Lavovi, mogući su kontakti sa bivšim partnerom ili starijom osobom.

DEVICA – Retrogradni Merkur donosi vam staro raspoloženje ali i slično ponašanje kao od pre sedam dana. Prijao bi vam izlazak na neko staro mesto koje može probuditi vaše uspomene. Slobodne Device, aktiviraju se vaša osećanja prema osobi koja vam se duže vremena udvara.

VAGA – Ulaskom Venere u znak Strelca postaćete otvoreniji i pristupačniji. Ovo je za vas srećno razdoblje u kojem se možete sjajno osećati. Slobodne Vage, lako možete negde otputovati. Srećne okolnosti vas prate u kontaktu sa mlađom osobom. A osoba iz daleka se nada vašem pozivu ili poruci.

ŠKORPIJA – Možete da glumite srećnu porodicu, ali vi sami ste svesni da u vašoj vezi nešto ne funkcioniše kako treba. Slobodne Škorpije, ovo je period kada možete ostvariti uspeh kod suprotnog pola ali pod uslovom da vi sve inicirate.

STRELAC – Tokom naredne nedelje vas očekuju srećni trenuci sa voljenom osobom. Ispunjenost može proizaći iz zadovoljstva za trpezom i trenutne materijalne sigurnosti. Slobodni Strelčevi, nešto što je jednom puklo, opet može pući. Nove ljubavne prilike su bolja šansa.

JARAC – Ako ste bili u tajnoj ljubavnoj vezi ili flertu, želećete to sada da prekinete što bezbolnije jer se plašite da neko ne sazna. Slobodni Jarčevi, dolazi do prekida komunikacije sa jednom osobom i povlačenja.

VODOLIJA – Ovo je za vas solidan period jer ste naučili da racionalnije i trezvenije razmišljate o svojim osećanjima. Ispunjenje želja. Partner može biti malo ljubomoran. Slobodne Vodolije, starija osoba ponovo pokušava da skrene pažnju na sebe ali vi to ne želite da vidite.

RIBE – Partner uskoro može obnoviti kontakte sa starim prijateljima i predložiti zajednički susret. U vašem životu prisutna je ljubomora. Slobodne Ribe, mogući su kontakti sa bivšim partnerom iz inostranstva.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *