OVAN – Odolećete nevoljama i izazovima. Čak i ako se budete ljutili, partner će vas razoružati sa svojom smirenošću. Osim toga, od partnera možete dobiti poklon ili novac da kupite sebi nešto što želite. Slobodni Ovnovi, ovog puta ne želite da se zalećete i donosite odluke na prečac. Izgubićete motivaciju da prvi povlačite korak jer želite da neko vas zavodi i šarmira.

BIK – Bićete posesivni želeći da partner više razmišlja o vama i da vas se seti u svakom situaciji. Nije vam bitan novac ali pažnja jeste,a ukoliko je ne dobijete, počinjete da se hladite i distancirate. Slobodni Bikovi, ovo je period kada lakše nego inače možete započeti ljubavni flert, očekivati udvaranja i konkretne predloge.

BLIZANCI – Za vas bi najlepše bilo kada bi sa partnerom otputovali na negu egzotičnu destinaciju ili zajedno probali nešto potpuno drugačije. Otkrivajte jedno druge tajne ili zajedno pravite psiho anlizu ljudi iz vašeg okruženja. Slobodni Blizanci, niste sigurni u osećanja jedne osobe pa ste rešili da ih ne pokazujete što je dobar potez.

RAK – Možda ne znate, ali partner može odbiti neke ljubavne ponude o kojima vam neće pričati, ali trebalo bi da to malo više cenite. Nemojte se ljutiti na partnera što ne ume da vam pokaže svoja osećanja. Slobodni Rakovi, ovo nije vaše srećno doba a niko novi vam se ne dopada. Zatišje.

LAV – Bićete srećni zbog nekih okolnosti u kojima ste se našli da nećete ni primećivati toliko sitnice. Obradovanje preko dragog muškarca. Sa partnerom postoji tolerancija i dogovor o svim pitanjima. Slobodni Lavovi, poenta je da sami sebe volite i da vam je lepo kada ste sami jer ćete tek tada biti još više privlačni i dopadljivi.

DEVICA – One koji su u braku, očekuje prijatna dešavanja ili poseta ženske osobe iz partnerove porodice od koje stiže i poklon. U međuvremenu se nekako može pojaviti osoba iz prošlosti koja želi da vam još malo pomrsi račune, ali nećete se dati tako lako. Slobodne Device, tajni flert vam predstoji na poslu.

VAGA – Vaše male tajne su samo vaše, ali kada one počnu da utču na vaš partnerski odnos, onda su i partnerove. Neposvećenost u ljubavnom odnosu govori o vašoj neodlučnosti i neprestanom kolebanju,  Slobodne Vage, dopada vam se jedna osoba iz inostranstva ali daljina može biti problem da nastavite vezu ili da išta ozbiljno očekujete od nje.

ŠKORPIJA – Partner može napraviti problem ukoliko mu ne budete brzo odgovorili na poruku. Odmah će mu proći sto pitanja u glavi – gde ste, s kim ste, šta radite? S druge strane, sami ste krivi za takvo ponašanje. Slobodne Škorpije, očekuju vas sve neke avanturice u kojima možete dati svoje telo ali ne i srce. Na kraju, ostaćete sami i prazni.

STRELAC – Imate hiljadu nekih planova ali pitanje je da li će partner moći da vas prati usled svojih obaveza. Putovanje se ipak može odložiti. Napravićete kompromis, partneru za ljubav. Slobodni Strelčevi, stavili ste jednom tačku na stari odnos. Ne dozvolite sebi da se ponavljate.

JARAC – Lepo je podsetiti se bivše ljubavi ali šta bi bilo da se vaš partner ponaša isto tako prema vama? Kako bi se vi osećali? Razmislite o tome. Slobodni Jarčevi, Venera u vašem polju ljubavi govori da možete očekivati udvaranje ali ovog puta ćete želeti da zadržite za sebe o kome se to radi jer vam neće ići u prilog.

VODOLIJA – Postoji nešto što drugi ne znaju o vama a to je da vas malo šta može iznenanditi. Pre vas može ostaviti bez tekstva ljudska dobrota, iskrenost i čista ljubav nego išta drugo. Partner ima sreće što vas ima. Slobodne Vodolije, ponekad ispadnete smešni i naivni jer ćutite i trpite nešto što niko drugi ne bi. Imate strpljenja više nego iko, ali svemu dođe kraj jer ne raste ljubav od mrvica koje dobijate, već naprotiv. Srce vam je izbockano kao čiodama.

RIBE – Jako je važno da partneru kažete šta osećate jer ćete time značajno popraviti stvari među vama. Preko partnera je moguć iznenadni trošak ili vas on može navesti na novu kupovinu. Slobodne Ribe, jedan Blizanac se nada susretu sa vama. Udvaranja na kraćem putovanju.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *