Pred vama je sedmični ljubavni horoskop koji važi za period od 7.10 do 14.10.2022

 

OVAN – Treba da ostavite svoju sumnjičavost iza sebe jer vam ona kvari raspoloženje i sputava vas da ne možete da uživate u partnerovom društvu. Iz dana u dan ćete biti u sve boljim odnosima sa partnerom. Slobodni Ovnovi, nemate samopouzdanja što za vas nije karakteristično ali sada vam može biti previše stalo, pa vas to demorališe.

BIK – Partner vam prati pozive, poruke ili gleda koliko vremena provodite na telefonu. Kad se bude uverio da ste “čisti” onda će promeniti ploču. Dajte mu malo vremena da se u to uveri. Slobodni Bikovi, osoba sa posla jedva čeka da vas ponovo vidi. Na pomolu je lepa ljubav pod uslovom da pustite da se stvari dese.

BLIZANCI – Neće vam ova sedmica promeniti puno u emotivnom odnosu ali i dalje je puno stvari ostalo neizrečeno među partnerom i vas. Nemogućnost da imate vremena jedno za drugo. Slobodni Blizanci, udvaranje jedne osobe iz poslovnog okruženja će početi da vam prija, pa ćete krenuti da uzvraćate istom merom.

RAK – Ljubav kao inspiraciju možete naći u bilo čemu zbog čega ćete postati osetljiviji prema dragim bićima. Posebno ako ste dama, uživaćete u partnerovoj pažnji i naklonosti. Sreća preko dece. Pravo je vreme za proširenje porodice. Slobodni Rakovi, pred vama je jako važna sedmica u kojoj treba da poradite na uspostavljajnju odnosa sa drugim ljudima.

LAV – Osećaćete se sjajno i opušteno a dobro raspoloženje možete krunisati i pozivom da dragi ljudi dođu kod vas u goste. Bliskosti vam neće nedostajati. Obradujte ukućane sa nečim što vole. Slobodni Lavovi, vreme je da pokažete brižnost prema osobi koja vam se sviđa. Nemate šta da krijete svoja osećanja.

DEVICA – Tek posle vikenda ćete više pažnje početi da obraćate na partnera a možda će mu biti potrebna vaša pomoć i podrška, pa će to biti razlog da mu se okrenete. Slobodne Device, ne volite kada nemate kontrolu i kada ne možete da predvidite reakciju. Ovog vikenda se strpite, ali sledećeg krenite u akciju.

VAGA – Ovo je vaš srećni period u kojem ćete osetiti šta znači emotivna bliskost. Još da je partner otvoreniji bilo bi lepše, ali on iz želje da sve bude perfektno, može ustuknuti. Slobodne Vage, uskoro će se i Merkur vratiti u vaš znak donoseći vam nove prilike i kontakte suprotnog pola, pa čak i sa onim mlađim od sebe.

ŠKORPIJA – Neki od vas se lako mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu ne razmišljajući previše o posledicama dok se drugi mogu ponašati osvetnički čim ih partner iznervira…Ali to onda nije ljubav ako to radite. Slobodne Škorpije može vam se dopasti neko ko vas takođe simpatiše ali se ne usuđuje da ima išta sav ama.

STRELAC – Odnos sa partnerom se može protumačiti kao “zdrava distanca”. Svako dođe u fazu kada se zasiti onog drugog a vi ste upravo u toj. Slobodni Strelčevi, dopadate se uticajnoj osobi ili nekome sa posla.

JARAC – Čak i ako ste u braku, daćete sebi za pravo da izlazite i imate društveni život mimo vašeg braka. Možda time želite da nadoknadite pažnju koju vam partner često uskraćuje. Slobodni Jarčevi, osoba iz inostranstva žudi za vama i iskreno je zaljubljena.

VODOLIJA – Partner je pomalo ljubomoran jer mu je stalo do vas i ne gledajte na to tako negativno. Uostalom, to može biti dodatni motiv za uzbudljiv seksualni život. Slobodne Vodolije, brzo ste zaboravili koliko ste bili povređeni i već hitate ka novoj avanturi.

RIBE – Ovo je period u kojem vam porodični problem mogu pokvariti planove i rapsoloženje. Srećom te je partner tu da vas razume i uteši i da nema njega bilo bi vam jako teško. Slobodne Ribe, prepušteni ste sebi i svojoj muci i trenutno se osećate jako usamljeno.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *