OVAN – Želite da dobijete duhovni impuls i da doživite nešto što će na dubljem nivou uticati na vaš život, dok jer partner raspoložen za tradicionalne stvari, slavlja i uživanja. Slobodni Ovnovi, pošto je vaše ponašanje tajanstveno i pomalo dvolično, to ponovo budi nadu jedne osobe da ćete se predomisliti vezano za nju.

BIK – Bićete raspoloženi za sve vrste slavlja, okupljanja i svečanosti. Ovo je period u kojem ćete više provoditi okruženi dragim ljudima dok ćete želeti da svima pokažete kolika je ljubav između partnera i vas. Slobodni Bikovi, ovo je vaše srećno razdoblje. Očekuje vas udvaranje koje će vam itekako imponovati.

BLIZANCI – Vaše nezadovoljsto će biti iz dana u dan sve veće, tako da ulazite u jedan teži emotivni period u kojem bi bilo najbolje da provodite što manje vremena zajedno a samim tim ćete imati manja očekivanja.

RAK – Bićete iznenađeni partnerovom pažnjom a neki od vas mogu očekivati pomoć u kući i manji ali praktičan poklon. Sreća. Slobodni Rakovi, možete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom koji je sada u braku ali pazite da vam se to ne olupa o glavu.

LAV – Ovo je za vas srećan ljubavni period jer ćete uspeti da se opustite i više uživate. Partner može da planira posetu rođacima bez vas, pa nemojte ni potencirati na tome da neprestano budete zajedno. Slobodni Lavovi, očekuju vas prijatni kontakti sa jednom osobom koju srećete u poslovnom okruženju.

DEVICA – Ono što vas može sputavati ovih dana je briga o zdravlju i napeta poslovna situacija. Sreća preko dece i ponos zbog njihovog napretka. Slobodne Device, jedna uspešna i starija osoba vam se može udvarati. U pitanju je ozbiljna ljubavna ponuda a ne afera za kratko vreme.

VAGA – Osećate se lepo u porodičnom okruženju a posebna čast će vam biti da ugostite jednu osobu koju vi izuzetno cenite. Partner će svojim humorom dodatno popraviti raspoloženje. Slobodne Vage, prijaće vam informacije o jednoj osobi koju dobijate preko prijatelja.

ŠKORPIJA – Na slavlju na jednom kraćem putovanju partner i vi se možete provesti veoma prijatno i biti u centru pažnje. Posetite rođake. Slobodne Škorpije, ulazite u period kada možete očekivati neprilike u emotivnim odnosima, svađe i nesuglasice.

STRELAC – Partner može biti ubeđen da nešto krijete od njega zbog čega ugrožavate vaš odnos jer on nije lud. Ulazite u period svađa i nesuglasica. Slobodni Strelčevi, osoba iz inostranstva se interesuje o vama ali ona nije baš najiskrenija.

JARAC – Nikako da rešite stambeno pitanje jer ni jedan trenutak vam nije povoljan ali pitanje je da li će ikad i biti. Imate potrebnu podršku. Stiže vam poklon ili dobitak. Slobodni Jarčevi, ovo je vaš srećan ljubavni period u kojem vas očekuju susreti sa suprotnim polom, udvaranja i početak nove ljubavne veze.

VODOLIJA – Očekuje vas period u kojem sa partnerom možete postići duhovnu bliskost. Poslušajte svoju intiuciju jer vas ona nepogrešivo može navesti da osetite kako se to partner oseća. Slobodne Vodolije,udvaraće vam se neke nove osobe ali ćete ih glatko odbiti.

RIBE – Sa partnerom nemate dobro slaganje i puno toga između vas nije izdefinisano kako treba a oboje kao da ne želite da onom drugome date priliku da se nešto popravi. Slobodne Ribe, sedmica pred vama sigurno neće doneti neke bitnije promene u vašem ljubavnom životu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *